To do prin Oradea

Ne plangeam ca nu avem ce face in weekend-uri prin oras si trebuie sa ne luam o gramada de beri acasa si sa le bem. Weekend-ul acesta contrazice putin situatia mentionata de mai sus pentru ca:

E frig si nu mai merge berea, dar si pentru ca avem ce face:

Trupa Publika (un fel de Depeche romani din cate stiu eu) sustine 2 concerte in Queen’s, azi si maine de pe la orl 21:00.

Dragonu’ si invitatii lui cu nume de Goa’uld – Flou’ Rege si Dj Al*bu vin sa cante prin Hole Pub vineri seara. Bilet: 20 de lei.

Comunitatea programecilor din Oradea organizeaza OradeaDevs, sambata la Hanul cu Noroc, pi Kogalniceanu.

Puya spala creierasi canta, sambata de la 18:00, in Lotus. Atat despre.

Sasha Lopez feat Broono vor fi in Club Bali sambata seara si probabil vor incinge atmosfera intr-o petrecere de neuitat, intr-un concert fantastic si nemaivazut si <insert bombastic etiquettes>.

Yellow Submarine organizeaza UniFest Weekend. Adica un party care tine tot weekend-ul cu intentia evidenta de a transforma toti participantii in “femei de servici”.

Concurs de sah, table si cruce in cafeneaua din Parcul Balcescu, azi de la ora 16:00. Concursul si premiile sunt “opera” organizatiei de cartier nr. 1 PNL Oradea. Nu, poker nu, stiu, e nasol.

L.E. Tot azi, de la start 21:30, la Location: Student’s Place are loc evenimentul Broken Beats, adica: Morris || Industry, Akula || Half Organic, Sketch || Half Organic, Lieutenant, Mozer B2B Anobium || Saimo, Nils || Broken Management, Firejuggling by Juggler.ro, Sonor peste 10000W, lumini si laser pentru distractia maxima! Am zis!

Era Park ne invita la un targ de dulciuri si produse traditionale cu E-uri camuflate si paine calda traditionala coapta in cuptorul traditional pe gaz. Targul are loc de sambata pana duminica tot acolo.

Filarmonica Oradea ne invita sambata, de la ora 10:00 la un Master Class de pian urmat mai apoi, pana duminica, cu pauza noaptea, de Festivalul Euroregional “Gheorghe David”.

Amatorii de pasarici si Pufoshenii pot participa duminica in Cetatea Oradea, la ultimul Targ de pasari si animale mici din acest an. Daca nu ti-ai cumparat inca un iepure, gaina, papagal sau zimbru de apartament, e momentul potrivit sa faci aceasta achizitie.

Spor!

8 thoughts on “To do prin Oradea”

 1. Nefolosind limba materna faci pace intre nationalitati?

  Care e targetul multicultural intr-un eveniment unde se asculta muzica?

 2. Limba materna? hmmm… E cam dubios sa zic eu asta 🙂
  La evenimentul respectiv erau in line-up doi artisti bulgari. Le poti tu tot scrie in romana, prea multe n-or sa inteleaga 🙂
  – topic closed –

 3. Ce legatura are line-up-ul evenimentului cu descrierea lui? :)) Te astepti la o invazie de bulgari? Ce nationalitati crezi ca vor participa la un eveniment in Oradea?

  Eu ma refeream la faptul ca:

  Location: Student’s Place
  Date: 18.11.2011
  Entry: 10 RON
  Start: 21:30
  Sonor peste 10000W

  nu ti se pare nimic acolo…aiurea, sa zic?

  me want topic reopened

Comments are closed.