Cand ai scris ultima data ceva memorabil?

Ceva de care sa fii mandru, ceva care sa fie apreciat, o opera de arta. Articole cum scrie Petreanu, sau pe plan local Razvan, cum scria candva Alexandru Seres sau Cristi Horgos.

Intreb pentru ca nu-mi aduc aminte cand am scris ultima data ceva de care sa fiu mandru. Articolele alea sunt in spate, acum mai bine de 2 ani. Dar eu, probabil, am o scuza: mi s-au intamplat chestii care m-au umplut de greata si din vena nu mi-a mai curs sarcasmul cu care scriam alta data. Dar ma tratez.

Pe cealalta parte avem oameni care se aciueaza in redactii pe langa jurnalisti fantoma si-si intind rahatul pe foaie dupa politica ziarului care dicteaza “nu scrie de bine! fute-l!” indiferent despre cine si ce subiect e vorba. Asa ajungi sa uiti care e defapt rolul tau de jurnalist, iar pe termen lung devii unul din cei care nu conteaza, care n-au produs si nu vor produce vreodata un articol bun.

Pentru ca atunci cand iti intrebi prietenii CARE AU FOST ACOLO despre un subiect si tu caci tot un articol in spiritul ziarului iti meriti muia pe care o sa ti-o iei. Muie Laura Breb! Trece-o si pe asta in CV.

 

10 thoughts on “Cand ai scris ultima data ceva memorabil?”

  1. Eu nu citesc bloguri şi aici am ajuns de la un anunţ din ziar. Eu citesc ziare imprimate. Asta este viitorul. Online-ul moare. Un ziar poate fi folosit la foarte multe lucruri după ce te uiţi la poze …

  2. Frumos te exprimi, domnule Laurentiu! Voi, bloggerii, nu sunteti altceva decat niste indivizi cu aspiratii de jurnalisti, dar care nu sunt primiti la vreo institutie media. Sunteti invidiosi pe cei care lucreaza in presa, nu-i asa? Stiam eu.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading