Cum a fost la #smsTimisoara ?

O retrospectiva a ce s-a vorbiti gasiti la Dojo si la Haotik care au facut liveblogging, mai multe in plus nu prea am sa va zic.

-Unii au vorbit pentru prima data in fata unui public numeros de peste 200 de persoane (sala plina, da?) si le-a iesit ok. cc @OviSirb

-Acest tip de conferinta e pentru “cei care au urechi sa auda“, cine vrea sa invete ceva, invata.

-Mi-a placut atat de mult cat sa-mi doresc sa merg si la urmatorul SMS in Cluj in 14 Decembrie.

-Am lipsit de la afterparty si n-am apucat sa termin discutiile incisive incepute cu Tiberiu Mercurian de la Bergenbier. Vor mai fi ocazii, la o bere!

-S-a vorbit de Toamna Oradeana, comunitatea bloggerilor oradeni a fost laudata de Chinezu si Victor Kapra. Inseamna ca am facut ceva bine!

Permiteti-mi sa bat fierul cat e cald: Momentul culminant pentru mine a fost cand Victor Kapra a invitat in fata un reprezentant al bloggerilor oradeni, onoare ce mi-a revenit mie. NE-A inmanat ecusonul de mai jos, ecuson pe care l-a primit in San Francisco la Oracle OpenWorld unde nu se face diferenta dintre bloggeri si presa. Toti bloggerii ar trebui sa aiba unul!

Draga comunitate de bloggeri oradeni, la SMSTimisoara s-a auzit de noi numai de bine! S-a auzit de Toamna Oradeana ca fiind un succes. Oameni puternici din onlineul romanesc abia asteapta sa ne viziteze orasul. Si ne vom intalni cu ei curand, aici la noi in oras! Meritul e al tuturor! Acestea nu ar fi fost posibil daca nu am fi fost o comunitate, daca nu ar fi avut Flavius incredere in noi si in Nebuloasa. Am izbavit! Sa fim profesionisti, lumea e cu ochii pe noi!

Ce urmeaza? Sa ne facem ecusoane, sa cerem acreditari la evenimentele care ne intereseaza, sa nu ne fie frica, sa fim bloggeri si o comunitate.

Social Media Summit este organizat de Revista Biz. Sponsori: Danone si Staroprament/Bergenbier, parteneri Pepsi si Digital Star. Locatia: Hotel Timisoara. Multumesc Marta Usurelu (redactor sef Revista Biz) pentru ca ne-a primit la eveniment in ultimul moment.

 

7 thoughts on “Cum a fost la #smsTimisoara ?”

Comments are closed.