Galaxy Tab, dat afară de la IFA

Se pare că juriștii Apple s-au speriat de posibilitatea ca germanii să pună mâna pe Samsung Galaxy Tab și – înarmați cu hârtii – au forțat producătorul corean să-și retragă produsul de la IFA.

Deși Samsung a fost de acord să-și retragă produsul controversat de la expoziție, va folosi tot ce are la îndemână, inclusiv avocații, să-și protejeze poziția pe piața europeană de unde Apple încearcă să-l scoată cu atâta disperare.

[Link]

În același timp, Apple se leagă și de sistemul de operare Android. Producătorul fructat susține că Andy Rubin s-a inspirat dintr-o tehnologie brevetată Apple când a creat tehnologii pentru Android.

[Link]

Ce mai urmează? Apple dă în judecată pe oricine care mușcă dintr-un măr?

1 thought on “Galaxy Tab, dat afară de la IFA”

  1. Sunt detinator al unui Galaxy Tab ( P1000)si sunt bucuros ca s-a interzis vanzarea lor. Imi pare rau ca a durat asa mult timp. Seamana prea mult cu Ipad si Ipad e originalul. Sunt socat ca doar acum si-au dat seama cat de mult seamana Android cu iOS! Am un coleg care are un Iphone4 si sunt socat cateodata cat de mult seamana Android-ul meu cu Iphone-ul ( ma refer la soft ) ! Copie 80% !

Comments are closed.