8 thoughts on “De ce pică lumea la BAC?”

  1. @Gerhald: Chelnerii trebuie să știe să scadă și să adune măcar. Se sinucid probabil că-și dau seama pentru prima dată în viață că-s proști.

  2. Pentru jobul de chelner trebuie să ştii ştii adunare, scăderea, înmulţirea şi împărţirea ca pe “Tatăl nostru”. Pentru a fi olimpic trebuie să mai ştii ceva în plus…
    Legat de cazul absolventului care s-a sinucis… trist…. pentru familie. Probabil a realizat abia atunci că s-a dus dracu’ frecatul mentei pe banii babacilor.

  3. Traim intr-o tara in care munca nu mai are nici o valoare (ma rog.. aproape nici o valoare) indiferent cate scoli si diplome ai avea (luate pe bani, sau pe merit, nu conteaza) asa ca nu e de mirare ca tinerii au ajuns sa fie indiferenti fata de un examen asa de important in viata lor. In jur vedem contraste: pe de o parte cei mai multi oameni care muncesc dar care sunt foarte saraci si oameni care nu muncesc (eventual fura sau canta manele) si care sunt foarte bogati. Mai conteaza bacul in tara asta si in conditiile date? Prea putin.

  4. Lumea pica bacu` pt ca asta e realitatea! pana acuma toti il treceau ca se copia. acuma nu se mai copiaza si lumea pica. asta e !:D

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading