Cluj Brands Tour – Jolidon

Cu ocazia #ClujBrandsTour, am petrecut in Cluj cele mai frumoase 4 zile din acest an. Voi imparti experienta in mai multe articole ca sa nu plictisesc pe nimeni.

Prima vizita am facut-o la Jolidon. Scuzati-mi ignoranta, loviti-ma cu un produs Jolidon inmuiat in bere, dar inainte de acest eveniment nu stiam ca Jolidon este o marca romaneasca. M-am intalnit de multe ori cu sutienele si chiloteii produsi in fabrica din Cluj dar niciodata n-am apucat sa citesc eticheta.

– Ne-a intampinat doamna Olga Stanciu, o femeie foarte sigura pe ea si plina de viata
– Jolidon a pornit in 1993 si are 2500 de angajati
– Au foarte multi furnizori de materiale, din pacate furnizori straini. In Romania nu se mai produc materialele de care are Jolidon nevoie
– Jolidon exporta cam 50% din ce produc si marca e prezenta pe tot globul
– Designul produselor e facut inhouse si majoritatea prototipurilor ajung sa fie produse, multe din ele ajung sa fie premiate la concursurile internationale
– am avut ocazia sa atingem role intregi de materiale fine si la un moment dat am exclamat “Din asta sunt facute dressurile alea moi de baie…”

Pozele:

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion Hotel, Autonom,Ludwig Bavarian Bierhaus,Starbucks şi Webfactor.

, ,

5 Responses to Cluj Brands Tour – Jolidon

  1. RBoy 12/09/2011 at 3:53 pm #

    Ceva mostre ne-ai adus ?

  2. Laurentiu 12/09/2011 at 3:56 pm #

    Nu, toate tanga testate ma strangeau :))

  3. samu 12/09/2011 at 10:27 pm #

    Tare de tot, nu pot sa cred!