Cluj Brands Tour – Farmec

Nu am putut face foarte multe poze in fabrica Farmec, din motive de securitate. Tot ce pot spune e ca e extrem de curat, standarde farmaceutice: toata lumea poarta halate, pungi pentru incaltaminte si bonete speciale in cap, se foloseste dezinfectant pentru maini si picioare la intrarea pe linia de productie.

Procesul de fabricare e in mare parte automat, au sala de carantina unde produsele mai stau cateva saptamani, se verifica iar compozitia si se asigura ca produsul rezultat este microbiologic pur.

Farmec produce cateva sute de produse, in special pentru femei.

Eram fan al produselor Farmec fara sa-mi dau seama inca din scoala generala cand sa ai un “treling” si sa te dai cu spray era smecherie. Foloseam deo-spray-ul ATHOS de care am uitat pentru ca nu-l mai gasisem in magazine.

E singura companie romaneasca de cosmetice care are echipa de cercetare. Echipa de  testare si echipa de marketing sunt in acelasi complex de cladiri. Am avut ocazia sa ne facem parfumuri la ei in laborator.

O sa cumpar cu incredere produsele Farmec. Mi-as dori sa-si faca mai multa promovare la produsele pentru barbati, in special la deodorante, sa stiu ce sa caut pe raft.

Voi reveni asupra produselor Farmec pentru barbati pe masura ce voi testa mai multe. Despre Gerovital si alte chestii de care ma impiedic eu in baie veti putea citi la Lili.

Un mic filmulet de prezentare:
Capitolul 4. Secția de producție și ambalare

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca TransilvaniaNapolactVitacomFarmecJolidonUrsus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion HotelAutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks şi Webfactor.

 

1 thought on “Cluj Brands Tour – Farmec”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading