Unde mi-e certificatul de donator?

Un nou episod din serialul Catedrala Mântuielii Neamului: BOR ne dă certificate de donator dacă donăm niște bănuți pentru construcție. Certificatul arată așa:

(Foto și detalii: )

Aș fi curios: oare cei care au donat din voința statului, prin simplul fapt că și-au plătit taxele, nu primesc nimic? Nici măcar un ”Mulțumesc”, nici măcar o bucățică de hârtie cu autografrul Preafericitului?

Dacă tot am ”donat” 600 de milioane de euro, cu toții – indiferent de religie – ar trebui să primim și câte un certificat ca cel de mai sus, nu?

6 thoughts on “Unde mi-e certificatul de donator?”

  1. Vă zic (scriu) eu altceva. Cu banii ăștia, puteam să am un certificat de căsătorie și cu Adriana Lima (Chit că fata e căsătorită deja, dar se rezola).

  2. O bucățică de hârtie cu autografrul Preafericitului 🙂 Du-te la cursuri la FTOUB (cand incepe scoala) si cere-i unul ! Preda cursul de Pastorala! 😛

  3. The Fan, in locul tau as fi pus un cuvint in plus: igienica. Adica “nici măcar o bucățică de hârtie igienică cu autografrul Preafericitului?”.
    Pentru ca asta este singura utilizare pe care o gasesc eu acelei hirtii… nu pentru ca sint ateu ci pentru ca catedrala aia a mintuirii neamului mi se pare o nesimtire cit casa (sau, in cazul asta, cit ditamai constructie megalomanica).

  4. numai cand aud de 600 de milioane de euro mi se ridica parul in cap

    trist este ca sunt si fraieri care sunt fericiti ca li se construieste locul de perindat 10 zile pe an

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading