Tesco în Oradea

Real este printre cei mai mari vânzători cu amănuntul din România – proprietatea METRO Group, compania care deține Metro, Media Markt, Saturn și altele. Adică a fost – pentru că după o rundă de negocieri, Tesco a cumpărat operațiunea din România și din alte țări (încă n-am aflat o listă completă).

În orice caz, Real Oradea (cel puțin Real 1) se pregătește acum de schimbarea de proprietar, alîturându-se celor peste 5000 de magazine Tesco din întreaga lume.

Este posibil ca Tesco să fi cumpărat și brandul Real – unul destul de puternic pentru România – deși poate își va dezvolta propriul brand, ca peste tot în lume.

Din experiența proprie – am fost la câteva hypermarketuri Tesco din străinătate – pot să zic că mă bucură acest lucru. Am văzut prețuri bune în Tesco, iar calitatea produselor proprii – Tesco Value și Tesco Finest – este chiar bună în comparație cu prețurile lor.

Așteptăm veștile în continuare.

11 thoughts on “Tesco în Oradea”

 1. Ce sa zic… marele si eftinul Tesco…
  Dupa cateva luni de Tesco (era la 5 minute de mers pe jos de mine) m-am mutat la Spar, chit ca e mai departe si cu 1% mai scump. Mai putini tigani, mai curat, produse fara ambalaje turtite sau de categoria B si mai mica sansa sa strangi mana unui asazis prekin de la Oradea.

 2. Acuma hai sa fim si seriosi.
  Preturile sunt in general la fel indiferent de supermarket, poate sunt anumite perioade de ieftinituri, promotii, vrajeli, abureli, socoteli la unele produse, dar per ansamblu preturile sunt la fel cu mici diferente, ca doar n-o sa ma duc sa-mi fac cumparaturile in celalalt capat al orasului, ma duc la cel mai apropiat mie.
  Ca doar nu sunt un amarat de pensionar sau cacanar care nu are ce face toata ziua, decat sa piarda vremea. Pe el il asteapta moartea acasa si el merge la cumparaturi in capatul celalalt.

 3. TESCO RULLZ, in sfarsit va fi preturi acceptabile, chiar astazi am facut cumparaturile pe o luna din Real 2, eu din TESCO cam odata la 2 luni iau alimente cat si imbracaminte, asemenea veste ii super, COOL :>

 4. la tesco din ungaria preturile nu mi se par deloc ieftine. adica am facut cumparaturi, am umplut cosul pe jumatate si am platit cam … 200€ si in Romania cu 200€ umpleam 2 cosuri.

 5. deci eu am auzit ca real a fost cumparat de tesco cam in urma cu cel putin o luna de zile… diferenta, daca va fi, se va vedea probabil doar la schimbarea firmei de afara din real in tesco si la niscaiva culori pe pereti. restul e la fel, inclusiv interior, rafturi, preturi. treceti putin frontiera la vecinii maghiari si veti constata singuri.

 6. DECI, eu m-am saturat de propozitii de genul : la unguri e mai eftin… etc. habitez la debrecen de 1 an si mai bine si nu ii mai eftin.
  DECI, tesco umbla dupa real de vre-o 3 ani.
  DECI, tescor rulz daca esti fan geaca de piele de vinilin sau apa cu aroma si aspect de lapte marca proprie.

 7. Cu calm cu calm negocieri sunt de 3 ani, si se negocia in iarna cu Real 2, stiu foarte bine pentru ca pana in iarna lucram in domeniul promovarii magazinelor Real si stiu foarte bine ca ni se cerea subtil sa va facem sa mai mergeti si pe la Real 2 pentru ca intra in faliment si se discuta o posibila preluare de catre Tesco nici decum de Real 1 unde toata lumea isi face cumparaturile in orasul asta, deci mi-e greu sa cred plus mai incet cu ii zicem Tesco daca Metro Grup le da un caiet se sarcini sau le impune niste conditii de genul nu aveti voie sa ii schimbati numele pe o perioada de 5-10 ani noi nici nu vom vedea diferente majore, desi daca le cumpara asa selectiv inseamna sa isi cumpara doar halele si atunci va fi nevoie de pensula.
  Desi daca intr-adevar au vandut cladirea Real 1 de la noi ori se bazeaza pe faptul ca vom merge in Episcopia la Real 2, dar astea sunt niste vise desarte pentru ca Real 1 e mult mai bine amplasat, ori doresc sa construiasca un real in alta parte si nu aveau ce sa faca cu 3.

Comments are closed.