Sony Cybershot TX-55 – foto și video în paralel?

De la MacBook Air încoace a devenit o modă să faci aparate din ce în ce mai subțiri. Producătorii lansează telefoane, tablete, laptopuri din ce în ce mai subțiri, mândrindu-se cu orice milimetru cu care și-au subțiat produsul.

Sony nu s-a lăsat depășit de concurență: compania japoneză a prezentat un nou model de aparat foto ultra-subțire: Sony Cybershot TX-55 de doar 12.2 mm, cea mai subțire aparat foto din categoria sa.

Specificațiile TX-55 sunt simpatice: ecran OLED de 3,3”, face fotografii de 12 megapixeli și înregistrează videoclipuri în 1080p. Ceea ce pare surprinzător în schimb este că poate face fotografii și înregistra video în paralel datorită senzorului de 16.4 milioane de pixeli și tehnologiei „By Pixel Super Resolution” .

Celelalte specificații: zoom optic 5x dublat de tehnologia ”Clear Image Zoom” care e un zoom digital dar (după cum promite Sony) fără deteriorarea calității imaginii, autofocus în 0,1 secunde, stabilizator optic de imagine, ISO3200 și posibilitatea de a face fotografii 3D.

Aparatul apare în luna septembrie la un preț aproximativ de 350 USD.

1 thought on “Sony Cybershot TX-55 – foto și video în paralel?”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading