Internet gratuit Digi pe mobil – ce spune departamentul de relații cu clienții

RCS-RDS a lansat ieri bomba: acces internet gratuit pe telefonul mobil.

Dacă ai abonament de internet prin cablu de la RCS – Fiberlink 1 sau 2 – beneficiezi de ceea ce numesc ei ”Digi Net Mobil 4 Asociat”, o conexiune mobilă cu viteză de 3.6 sau 7.2 Mbps pe telefoanele mobile cu modem 3G încorporat. Cam astea au fost detaliile pe care le-au publicat ieri cei de la RCS pe pagina lor de asistență.

Azi dimineața m-am gândit că n-ar strica un telefon la serviciul de asistența tehnică de la RCS-RDS, poate aflu mai multe detalii. Zis și făcut: am sunat la București (deoarece serviciul din Bihor pare să fie suprasolicitat).

Condițiile generale a ofertei sunt cele de mai sus: trebuie să fii abonat Fiberlink și trebuie (adică nu strică) să ai un telefon capabil să se conecteze la internet prin 3G. Ceea ce nu s-a publicat pe pagina de asistență a RCS este că serviciul nu se activează automat – activarea trebuie cerută de titularul contractului la o caserie RCS.

Referitor la setări: operatorul din București susține că nu e nevoie de nici o setare specială pe telefon: conexiunea va funcționa pur și simplu după activare.

A testat cineva serviciul?

PS: Am aflat prin Mortu că se activeaza UN SINGUR SIM / Abonament FiberLink.

PPS: A scris și Cipri, Haolică și mulți alții.

1 thought on “Internet gratuit Digi pe mobil – ce spune departamentul de relații cu clienții”

  1. Ii adevarat, am sunat maine ma duc sa imi activez optiunea, apropo inca o stire buna de pus pe blog, sa bagat fibra optica la case pe dealul viilor langa Robinson si sus pe deal peste tot se schimba in fibra optica si ne da in custodie un GPON HUAWEI EchoLife HG865, merge netu de numa acuma nu mai stam pe cable link de 1 saptamana am si eu fibra optica :X pana-n casa.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading