După Galaxy Tab, s-a interzis și vânzarea telefoanelor Galaxy

Un alt tribunal, de data asta olandez, a interzis vânzarea altui produs Samsung în Uniunea Europeană. Dragilor, de azi avem interzis la telefoanele Galaxy S Galaxy S II și Ace. Ați ghicit, tot la cererea Apple.

Acum se pare că Apple nu s-a mai legat de asemănarea exterioară a produsului, ci la o soluție software care ar fi fost copiată de către Samsung. Producătorul corean și-a recunoscut vina și a promis că-și va modifica softul, dar nu a renunțat la lupta împotriva Apple, susținând că toare presupusele încălcări de brevet au fost infirmate.

Decizia tribunalului va intra în vigoare în șapte săptămâni, deci pe la mijlocul lunii octombrie.

Detalii pe larg, inclusiv ordinul tribunalului (în limba olandeză) aici.

4 thoughts on “După Galaxy Tab, s-a interzis și vânzarea telefoanelor Galaxy”

  1. 1. nu e chiar de azi ci de pe 13 octombrie, daca cei de la Samsung nu schimba Gallery-ul pana atunci.
    2. decizia nu e valabila in Europa ci in tarile din EU (+Elvetia) in care acel patent este valabil. Adica cel mult Olanda, Germania, Irlanda, Suedia, Elvetia si Marea Britanie (nu este sigur daca aceste tari au completat inregistrarea patentului si daca vor mentine decizia). In restul tarilor din UE, nicio sansa.

    E bine macar ca Florian Muller a mancat mai putin cacat ca de obicei, cu exceptia titlului alarmist articolul e aproape corect.

  2. 1. Am scris “Decizia tribunalului va intra în vigoare în șapte săptămâni, deci pe la mijlocul lunii octombrie.” ceea ce inseamna cam acelasi lucru, nu?
    2. OK, am generalizat un pic, dar scuze, nu-s specialist in legea brevetelor europene 😀

Comments are closed.