7 thoughts on “Așa arată viitorul colecțiilor de filme”

 1. interesant conceptul, acuma mai trebuie doar sa asteptam sa fie si disponibil publicului larg(la pretul ce il are nu prea e), pana atunci e bun si raftul pentru Cd’s

 2. Discurile ca discurile, dar carcasele unde le pastrez?
  Tin minte ca vazusem acum cativa ani la MTV Cribs, 50 Cent avea asa ceva dar model mai vechi, pe vremea aia era cu harddisk si se vindea cu un anumit numar de filme in el.
  Mie imi plac filmele, am vazut mii de filme, dar la cate filme apar, rar ma uit la un film de doua ori.

 3. Primul lucru care mi-a venit in minte a fost sa iti pun intrebarea :
  Ai shifona cearceafu cu prezentatoarea aia ???? 😀 😀 😀

  E mijto, dar presupun pretul mare o sa ne tina departe de el, am 2tb in computer, pentru ce sa adun XXX dvd’uri si alte discuri ? oricum majoritatea filmelor dupa vizionare – shift+del.

 4. Chestia asta îți arhivează DVD-urile (discurile) – iar oamenii care își permit un asemenea aparat își permit să-și cumpere o asemenea colecție de filme…

 5. cel mai convenabil mi se pare un media player in care iti ashezi linistit un HDD de peste 1 tera… dece sa pastrezi palsticul, cand poti copia informatia, inlcusiv BR-urile, ai si retea si calitate video samd. si, la 1000 de filme copiate pe HDD greutatea ramane aceeasi :)) . in plus, eviti problemele tehnice, ca orice parte, particica, piesa , componenta in miscare cu siguranta are o durata mai limitata de functionare. se buleshte, adica.

 6. Un aparat ca ala de mai sus = citeva sute de euro (probabil, la cea mai optimista estimare).
  Un hard disk de 2 terra = citeva zeci de euro, sub 100.

  Nu mai am nimic de comentat. 😀

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading