Situatie: Oradea – Iulie 2011

Unde-si fac vacanta cosurile de gunoi de pe strada?

Ieri si azi am vazut ca lipseau foarte multe cosuri de gunoi de pe malul Crisului (strada Emilian Mircea Chitul si in parculetul de langa podul Decebal). Doua din ele le-am zarit chiar in Cris, sleeping with the fishes.

Bonus: ce frumos sta apa pe promenada de pe mal. Noi am scris inca din Martie ca va balti. Chiar e greu sa torni beton, firmei care a amenajat malul nu i-a iesit inclinatia nici din a doua incercare.

4 thoughts on “Situatie: Oradea – Iulie 2011”

  1. La mine în fața blocului coșurile de gunoi au obiceiul să sară de pe suporturi, să-și vomită tot conținutul pe jos și să fugă la distanțe de 2-3 metri de la locul lor.
    Le-o fi greață de PET-urile și cojile de semințe aruncate peste tot în jurul lor…

  2. The Fan: mda, asta e dacă sunt oameni care controbăie prin gunoaie. E competiţie serioasă între „gunoierii” ăştia. Nu lasă în urmă nimic pentru alţii. Şi dacă nu pot ei căra, distrug, să nu poată fi folosit de următorul. True story, am văzut faza asta de câteva ori când locuiam pe Lacul Roşu şi de la fereastră vedeam tomberoanele de gunoi.

  3. Eh, nu e vorba de oameni care cotrobăie prin gunoaie. E vorba de tineri care confundă coșurile de gunoi cu felinare sau mingi de fotbal…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading