Evolio Neura, noul iPad Killer?

Evolio a lansat Neura, primul tablet ”românesc” – adică cu interfață și conținut în limba română. Neura are hardware simpatic: procesor nVidia Tegra 2 de 1GHz, ecran de 9.7”, SSD de 16/32 Gb, etc. Deci hardware ok cu software ok, din moment ce rulează Android 2.2 și suportă Android 3.0.

Singura problemă este că Liviu Nistoran, CEO al companiei Evolio, și-a ales prost adversarul:

”Tableta noastra este un ucigas de ipad intrucat ofera mai mult, la dimensiuni comparabile si la un pret corect. Iata ca si romanii pot lansa in piata un produs de inalta tehnologie, cu performante exceptionale.”

Deci ne comparăm produsele direct cu cel mai vândut concurent, spunând că al nostru e mai bun? Înțeleg, trebuie să țintești sus, Think Big & stuff, dar totuși… iPad killer?

E un produs cu hardware bun, software bun, e un produs cu potențial pentru piața din România, dar nu e și nu va fi niciodată un ucigaș de iPad…


(via Mobilissimo & Evolio)

5 thoughts on “Evolio Neura, noul iPad Killer?”

  1. Cam scumpa pentru specificatiile pe care le are. Exact atat face si Asus eeePad Transformer si pentru 500 de lei poti avea si docking cu tastatura-varianta pentru care as opta fara echivoc inaintea celei de la Evolio.

    Sunt curioas daca cei de la Allview vor scoate ceva mai competitiv decat actualul alldro 2.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading