De prin presă – 26 iulie 2011

  • eBihoreanul de un lucru care va bucura bicicliștii orădeni: se va amenaja o pistă dedicată lor, de-a lungul Peței. Pista de 10 kilometri va lega Rogerius de Nufărul, ocolind Centrul și Centrul Civic, acele zone atât de aglomerate.
  • În același articol se vorbește de o posibilă extindere a piste de bicicliști până peste hotare, mai exact până la Berettyóújfalu. Asta, plus liniile de autobuz ce vor porni din toamnă, chiar ne vor ușura cumpărăturile dincolo de hotare și vor ușura și drumul navetiștilor-bicicliști (locuitorii satelor de dincolo de graniță) până la școală sau locul de muncă.
  • Bihon situația locurilor de muncă vacante la AJOFM Bihor – 292 la număr, o gamă variată de joburi de la inginer șef până la zidar.
  • Tot : mitingul recent organizat de Verzii de Oradea, în frunte cu Horea Vușcan, a fost un eșec total. Protestul împotriva exploatării miniere de la Roșia Montană, organizată în fața sediului UDMR Bihor, a adunat 5 oameni, cu Horea Vușcan cu tot. Deci asta fac ecologiștii în timp ce apele bihorene sunt invadate de PET-uri!
Traseul pistei noi pentru bicicliști
(Foto: )
/The Fan/

5 thoughts on “De prin presă – 26 iulie 2011”

  1. Ioi, 😛 so fresh so clean this website :X i love it.

    Deci, ideea cu bitzoagla pana la vecini ii super si ii o idee inedita, si bine inteles pentru cumparaturi, la un pret foarte bun si ma pot duce si eu la casuta mea cand doresc cu bitza.

  2. Nu trebuie sa te mire ca au strans doar 5 oameni la protest si ca nu se protesteaza pentru niste cauza mai bune. Pet-urile alea nu ii platesc cu nimic, ong-urile care au alte interese pentru Rosia Montana platesc in schimb

  3. Sunt curios cine va bloca prima data acea pista de biciclete (cand si daca se va face): pietonii sau masinile?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading