100.000 de mini laptopuri?

Întrebarea de azi: cine ți-ar da un mini laptop gratis pentru un like și niște invitații trimise la prietenii de pe Facebook?

Merg mai departe: dacă o agenție de publicitate ar avea bani să dea 100.000 (o sută de mii) de mini-laptopuri de marcă (Asus, Toshiba, etc.) crezi că ar face doar o amărâtă campanie virală pe Facebook?

Ia calculează: cel mai ieftin mini-laptop Asus la eMag costă 999.90 RON. Să calculăm cu un discount de volum de 50%, rotunjim o țâră să calculăm mai ușor: 500 de lei / netbook.

Dar să mergem cu un pas mai departe. Să zicem că se comandă direct de la Asustek, că la asemenea volum se poate. Să calculăm cu doar 100 de dolari pe bucată. La cursul de azi RON/USD: 292,27 RON.

Înmulțit cu 100.000 ajungem la suma de 29.270.000 RON (douăzecișinouă milioane douăsuteșaptezeci de mii de lei grei), adică aproape 7 milioane de euro.

Cine crezi că va investi atât în promovarea unor pagini Facebook?

Aia cu ochelarii de soare de acum câteva zile / săptămâni mai părea credibilă, dar asta de acum îmi aduce aminte de regula numărul 1 a evitării escrocilor: dacă o ofertă sună prea frumos să fie adevărată, așa și este.

 

8 thoughts on “100.000 de mini laptopuri?”

  1. Am primit o gramada de astfel de invitatii si culmea, la una dintre ele lumea era aproape 10.000 de oameni :))
    Am daj respingere. Din nou am fost invitat…

  2. Eu pot sa atest veridicitatea acestei campanii. Deja am castigat 4 laptop-uri si vreau sa-i castig si cainelui unul. Dumnezeu sa ma ajute in cruciada mea, sa ajung sa am un birou ca-n Matrix! Multumesc Facebook! Multumesc fanilor si berii nefiltrate!

    Ne vedem pe Google+ in curand.

  3. Figura cu tricourile personalizate nu a mers, ba mai mult , nici cea cu mingile,….deci trebuiau sa nascoceasca alceva.E doar o chestiune de timp si o sa apara “cupoanele agricole”, covrigii calzi, etc…..ca doar asa-i romanu’,….ne bazam mereu pe naivitatea celorlatzi.

  4. Figura cu tricourile personalizate nu a mers, ba mai mult , nici cea cu mingile,….deci trebuiau sa nascoceasca alceva.E doar o chestiune de timp si o sa apara “cupoanele agricole”, covrigii calzi, etc…..ca doar asa-i romanu’,….ne bazam mereu pe naivitatea celorlaltzi.

  5. oo deja sunt satul de evenimentele alea ciudate, azi am primit cu iphone 4 si mai stie naiba ce minuni,si totusi sunt atatia oameni care inca dau accept si cred tampeniile lor..e fantastic..

Comments are closed.