Și Ursus Evolution ocolește Oradea…

Oradea ori nu este o piață pe care merită promovate produsele Ursus Breweries (adică berile Timișoreana, Ursus și tentativele de bere Redd’s, Azuga și Ciucaș), ori compania s-a supărat pe micul nostru orășel, dar ambele serii de evenimente de promovare a produselor Ursus ne ocolesc în acest an.

Deci Ursus nu vine, Timișoreana nu vine, Ciuc organizează petreceri de amploare – în capitală, bineînțeles – iar de un eventual festival cu Golden Bräu nu s-a auzit încă nimic. Ce mai rămâne?

De Ziua Orașului vom avea parte de Bürger din belșug, sunt sigur… dar eu aștept un festival de bere! Partenerii Zilei Orașului sunt Ciuc și Golden Bräu.

Totuși, îmi lipsesc festivalurile de bere ca pe vremuri (în anii 1990), când corturile au invadat Centrul sau parcarea din fața Arenei Antonio Alexe și curgea berea și voia bună de seara până dimineața, de vineri până luni…

Fraților orădeni, din moment ce berea românească ne-a lăsat baltă, propun să boicotăm așa-numitele branduri românești de bere și de acum încolo să bem numai Guinness și Holsten nefiltrată. Așa, ca fapt divers…

/The Fan/

11 thoughts on “Și Ursus Evolution ocolește Oradea…”

 1. Sau … cum zice nepoţelul meu: “Am o idee!” să nu aşteptăm noi să se-ntâmple. Să facem noi un BB-Fest (Blog-Beer-Fest).

 2. aici cam vorbesti ca sa te afli in treaba: anul trecut nu a fost Burger de ziua orasului si nu va fi nici anul acesta si probabil multa vreme de aici incolo pentru ca parteneriatul nu e ieftin. Ciuc si Golden Brau sunt partenerii pentru ziua orasului si au fost si anul trecut.Festival de bere nu se face pentru ca -cu exceptia Heineken-ce are in portofoliu Ciuc Si Golden Brau-nimeni nu vrea sa investeasca deocamdata niciun leu in treaba asta.

 3. :)))
  mnoah, asa e bine!
  ne straduim sa incropim cumva si un festival de bere dar, atata vreme cat “rumunul” s-a invatat cu bere la 2,5 in pet…slabe sanse!

 4. Chefurile acelea misto de la Sala Sporturilor se tineau pe vream cand mergeau Expourile, iar mihaita era doar papagalul evenimentului, acum de cand a ajuns mare organizator banii primariei merg spre Ramada, te lamureste domnul Bunoiu mai exact. Fratii carbogazosi sunt cam in colaps si oricum nu sunt interesati de Oradea, unde ii cunoastem cu totii ce pot.

 5. Si ce daca ne-au ocolit Timisoreana si Ursus?

  Timisoreana a fost anul trecut pe la noi si poate anul asta vrea sa mearga prin alte orase. Nu pot merge in toate orasele din tara pentru ca nu au bugetul necesar si cred ca fac selectie in fiecare an.

  Cat despre Ursus, singurele pierderi sunt Iris si Cargo. Mie nu-mi plac Suie Paparude, Parazitii si Guess Who, dar din cate stiu eu, a fost YellowFest acum doua saptamani. De ce n-a mers lumea acolo? Degeaba sunt concerte, daca oradenii stiu doar Directia 5, Voltaj, Andra si Puya :)))

Comments are closed.