OTL Sans Frontières?

O decizie bună foc: OTL va porni, din toamnă, trei curse pe ruta Oradea – Biharkeresztes. OTL a calculat cu un preţ pe bilet de 5 lei (10 lei dus-întors) şi un grad de ocupare a autobuzelor de 30% – aici cred că au greşit, având în vedere preţurile bune din magazinele ungureşti.

Sutele de (foşti?) orădeni, rezidenţi în Ungaria, care făceau până acum naveta cu maşina proprie la ore nebuneşti, vor avea în curând la dispoziţie o linie de autobuz OTL care să-i ducă la destinaţie. Mai mult: orădenii care vor dori să-şi facă cumpărăturile la magazinele ungureşti cele mai apropiate vor avea un mijloc de transport la îndemână, nu vor mai fi nevoiţi să cerşească un loc în maşina cuiva sau să se roage de vecini să le aducă una sau alte.

O decizie bună, domnule Csuzy. Pe când o cursă Oradea – Debrecen?

/The Fan/

PS: Cum se face paşaport pentru minori? :D

Via eBihoreanul

, , , , , , , ,

9 Responses to OTL Sans Frontières?

 1. Anunturi 15/06/2011 at 11:31 am #

  Eu pun o alta intrebare. Pe cand o autostrada sa ne lege de Ungaria?

 2. RBoy 15/06/2011 at 12:40 pm #

  Eu i-am făcut lui bebe meu de 5 luni pașaport că o ducem la operație în Germania. Ai 2 variante. Aici sunt http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexBihor.htm
  Actele tale, ale soției și ale copilului în original. Acolo pe loc le scanează, face poză, nu mai complectezi nimic. La CEC ai doar de plătit.

 3. BDorin 16/06/2011 at 12:27 am #

  Super oricum in fiecare weekend imi iau tutun din kerestesz, + mancare de calitate proaspata nu cu E-uri din hyper-super-marketurile din Oradea, + deja sunt 2 magazine romanesti in kerestesz care accepta si lei, ca sa stiti.

 4. enzo 16/06/2011 at 12:35 pm #

  Mancare proaspata fara E’uri… da ce ? iti taie porcu in fata ?

  E bine ca avem transport in comun pentru ~ sute de romanasi care si-au bagat ceva in patria mama, e rau ca pentru alte mii de romani care platesc impozite pe casele din tara nu exista transport in comun de la OTL.
  La 3-4 kilometri de oras nu exista transport in comun, doar firme de familie cu un autobuz (din anii ’60) putere.
  O miskare desteapta pentru magazinele unguresti. Sper ca autobuzele care vor face acea cursa sa fie amendate pentru jeg, OTL nu e in stare sa isi spele troacele.

 5. BDorin 16/06/2011 at 2:28 pm #

  enzo, cam ce gasesti la ei, in materie de carne ii toata proaspata, o aduce tot din 2 in 2 ore la magazin sa fie proaspata atata clientela are.

 6. The Fan 16/06/2011 at 2:43 pm #

  Ţin minte, am văzut la Cora din Debrecen un peşte-sabie de doi metri, pe gheaţă, cu un “operator” care îţi tăia din el bucata pe care ai cerut-o. Aşa ceva când vezi la noi în Oradea?

 7. aNDRIIpOPA 16/06/2011 at 11:23 pm #

  Românii plecaţi la cumpărături dincolo de graniţă vor avea şi o panoramă splendidă asupra Oradiei: http://wp.me/pz8G8-va

 8. BDorin 17/06/2011 at 5:39 am #

  The Fan, niciodata, in ungaria gasesti foarte multe produse, uite un exemplu sambata trecuta mam dus pana in keresztes la casa + niste shopping, mam dus la un supermarket acolo ceva gen real se numeste da ii mai mic, in parcare numai numere de Bihor, mai sunt vreo 3 magazine cu carne in parcare doar numere de bihor deci :) romanu stie unde`i bun si proaspat.

 9. The Fan 17/06/2011 at 8:15 am #

  @aNDRIIpOPA sa nu mai vorbim de “panorama” olfactiva (citez: hai baieti, fiecare cate o basina, ca miroase mai bine ca ceea ce vine de afara)
  @BDorin sa vezi de acum, toti cu traista dupa ei in statia de autobuz :D