OTL Sans Frontières?

O decizie bună foc: OTL va porni, din toamnă, trei curse pe ruta Oradea – Biharkeresztes. OTL a calculat cu un preţ pe bilet de 5 lei (10 lei dus-întors) şi un grad de ocupare a autobuzelor de 30% – aici cred că au greşit, având în vedere preţurile bune din magazinele ungureşti.

Sutele de (foşti?) orădeni, rezidenţi în Ungaria, care făceau până acum naveta cu maşina proprie la ore nebuneşti, vor avea în curând la dispoziţie o linie de autobuz OTL care să-i ducă la destinaţie. Mai mult: orădenii care vor dori să-şi facă cumpărăturile la magazinele ungureşti cele mai apropiate vor avea un mijloc de transport la îndemână, nu vor mai fi nevoiţi să cerşească un loc în maşina cuiva sau să se roage de vecini să le aducă una sau alte.

O decizie bună, domnule Csuzy. Pe când o cursă Oradea – Debrecen?

/The Fan/

PS: Cum se face paşaport pentru minori? 😀

Via eBihoreanul

9 thoughts on “OTL Sans Frontières?”

 1. Super oricum in fiecare weekend imi iau tutun din kerestesz, + mancare de calitate proaspata nu cu E-uri din hyper-super-marketurile din Oradea, + deja sunt 2 magazine romanesti in kerestesz care accepta si lei, ca sa stiti.

 2. Mancare proaspata fara E’uri… da ce ? iti taie porcu in fata ?

  E bine ca avem transport in comun pentru ~ sute de romanasi care si-au bagat ceva in patria mama, e rau ca pentru alte mii de romani care platesc impozite pe casele din tara nu exista transport in comun de la OTL.
  La 3-4 kilometri de oras nu exista transport in comun, doar firme de familie cu un autobuz (din anii ’60) putere.
  O miskare desteapta pentru magazinele unguresti. Sper ca autobuzele care vor face acea cursa sa fie amendate pentru jeg, OTL nu e in stare sa isi spele troacele.

 3. enzo, cam ce gasesti la ei, in materie de carne ii toata proaspata, o aduce tot din 2 in 2 ore la magazin sa fie proaspata atata clientela are.

 4. Ţin minte, am văzut la Cora din Debrecen un peşte-sabie de doi metri, pe gheaţă, cu un “operator” care îţi tăia din el bucata pe care ai cerut-o. Aşa ceva când vezi la noi în Oradea?

 5. The Fan, niciodata, in ungaria gasesti foarte multe produse, uite un exemplu sambata trecuta mam dus pana in keresztes la casa + niste shopping, mam dus la un supermarket acolo ceva gen real se numeste da ii mai mic, in parcare numai numere de Bihor, mai sunt vreo 3 magazine cu carne in parcare doar numere de bihor deci 🙂 romanu stie unde`i bun si proaspat.

 6. @aNDRIIpOPA sa nu mai vorbim de “panorama” olfactiva (citez: hai baieti, fiecare cate o basina, ca miroase mai bine ca ceea ce vine de afara)
  @BDorin sa vezi de acum, toti cu traista dupa ei in statia de autobuz 😀

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading