Nothing special…

Cluburi, crășme, cafenele, tot felul de chefuri, party și alte chestii organizate pentru weekend. Mă uit peste lista de invitații de acest fel pe Facebook, și văd că și în acest weekend vor fi câteva.

Promo la bere, la shoturi de tequila sau Jagermeister, vodca cu Red Bull și multe alte asemenea chestii. Sunt băuturile pe care le găsești în alte zece, cincisprezece localuri din Oradea. Nimic special.

Nimic special nicăieri.

Un produs specific localului îl poate face memorabil. Specialitatea casei, dacă vrei – cum e de exemplu mixul pe care l-am băut ieri la Lords localul de la intrarea sub Pasaj (nu vreau acuzații de post plătit). Sunt două ingrediente obișnuite (mă rog, unul obișnuit și unul mai puțin obișnuit) amestecate într-un fel inedit care rezultă ceva memorabil. Ceva mai mult ca cele două ingrediente în parte…

Mi-ar plăcea ca fiecare local să aibă un produs numai al lui – un produs care să se găsească numai la ei. Un cocktail, un sortiment de bere, un soi de vin, o mâncare specifică. Ceva care să-l facă unic, diferit de concurență.

Mi-ar face viața mai frumoasă.

/The Fan/

4 thoughts on “Nothing special…”

  1. Ieri am fost #lamall si in zona cu mancare chinezeasca proasta s-a deschis un magazinas de la Florava cu produse naturale de bagat pe gat cu directia stomac. Carnati, clisa, sunci, jdemii de branzeturi, gemuri si alte chestii naturale, fara conservanti. Si in viata mea n-am vazut vanzatoare mai amabile.

    Mno, nu prea are legatura cu ce vrei tu dar mi-am amintit de treaba asta. Plm…

  2. Am vazut ceva asemanator la Era. Cica mezeluri din Debrecen, toate bio, toate cele mai bune.
    N-am avut curajul sa intru (bio = overrated, overpriced)…

  3. about florava, io mi-s fan de cativa ani; au bold in p-ta rogheirius si stiu ca au si in Nufaru’. in Era n-am intrat ca presupun ca apasa chiria pe preturi. despre mixu’ din poza , in nord arata a pecsi si in sud a bere: o fi dizel?

Comments are closed.