Adi Hadean in Oradea la Ramada

Cand? 11 Iunie de la ora 18.

Alte detalii despre ce va gati gasiti la Adi Hadean pe blog.

Unii il asteaptau pe Adi in Oradea de cativa ani si au fost sa-l vada cand gatea prin Bucuresti. Si cu asta am incheiat tot ce aveam de spus 🙂

Accesul pe terasa Hub a hotelului Ramada se va face doar pe baza unei invitații plătite. Prețul fiecărei invitații este de 49 de lei. Puteți să obțineți o invitație sunând la +40 359 403 333 sau cu un mesaj la [email protected], ori direct la receptia Hotelului Ramada Oradea.

15 thoughts on “Adi Hadean in Oradea la Ramada”

 1. Limita capacitatii terasei ? Doar 49 de lei ?
  Ramada ? locul ala in care se calca oamenii pe picioare la intrare ? 😛

  Prefer sa ma joc cu nepotii.

 2. Ramada este accesibilă. 2 cefele, 1 suc şi două salate de pui costă DOAR 70 de RON. Şi salatele nu sunt porţii enorme (gen Taverna, unde o porţie abia o mănânc împreună cu nevastă-mea), ci destul de mici.

 3. [sarcasm]
  Mda, grea e viaţa în capitală! Nici un eveniment ca lumea, numai căcaturi gen Scorpions, Sting, Roxette…
  [/sarcasm]

 4. la cat costa intrarea … si care e meniu eu zic ca nu se merita deloc … eu zic sa va interesati ianinte de meniu si dupa aia platiti biletu … deoarece eu zic ca nu se merita …

 5. Strop, poti sta acasa… nu te obliga nimeni sa mergi! 😛
  @haolica: Adi a fost si prin Bucuresti de cateva ori; urmareste-i blogu’ si-o sal “prinzi”. 🙂

 6. Aici nu e vorba de bani, cat de scump e sau cat de ieftin e; sau cat de mult sau cat de putin vei manca; sau oare cat castiga Adi din treaba asta sau Ramada oare cat profit va face.
  Daca iti place omu’ mergi sa-l sustii.
  Ca nu doar arunca materia prima pe gratar sau in oala ci si explica ce face ca sa prinzi si tu ceva dint-rale gatitului.

Comments are closed.