20 de rasteluri noi pentru parcarea bicicletelor

Vești bune pentru bicicliștii orădeni: Primăria a început montarea a 20 de rasteluri noi unde ne vom putea parca bicicletele! Fiecare rastel va avea 5 locuri.

Rastelurile noi vor fi montate în mai multe zone:

[…] în faţa Bisericii Emanuel, în zona Grădinii Zoologice, Parcul Bălcescu, Stadionul Tineretului, Parcul Ţăranilor, Parcul Seleuş,  vizavi de complexul alimentar din zona Seleuş,  Piaţa Cetate, Parcul Ghioceilor, zona Cimitirul Municipal, dar şi alte locaţii de pe malul drept al Crişului Repede.

Deci vom avea încă 20 de ”locuri de parcare” pentru biciclete în oraș, pe lângă cele existente.

Apropos, cele existente: eu unul nu cunosc decât 2-3 rasteluri prin oraș, cum e de exemplu acela din fața liceului Ady Endre sau din fața magazinului Crișul. Sunt sigur că există mai multe, doar eu nu știu.

Unde sunt celelalte?

/The Fan/

PS: Brașovenii au făcut o hartă cu rastelurile din oraș. Ce ar fi să facem și noi?

(via Oradea.ro)

PPS: Niște piste pentru bicicliști? Nu ca bătaia de joc desenată pe trotuare și pe șosele…

10 thoughts on “20 de rasteluri noi pentru parcarea bicicletelor”

  1. Acu 2 saptamani ma dadeam cu bitza si un cretin s-a hotarat sa ma claxoneze din Cantemir pana la piata mare… La semafor m-am proptit de masina lui sa il intreb care’i baiu, dar nu colaborat. In parcul ala de la Casa de Cultura un politist comunitar a zis ca ar fi mai bine sa ma dau jos de pe bitza prin parc, i-am zis ca ma murdaresc pe adidasi de la cojile de seminte si flegme. Pe pista de biciclete, aia trasa cu vopsea, in Nufaru se parcheaza frecvent masini, e trafic, e plin de tot felul de chestii gen pietoni, animale de companie, tigani.
    Cred ca ultima problema este sa iti gasesti un rastel de biciclete… Vezi ca mai este unu in fata la Lotus.

  2. Mie mi s-a furat bicicleta din scara blocului.
    În schimb într-o seară am lăsat-o legată de un stop și de acolo nu s-a furat…

  3. @the fan – cand zic rastel ma refer la un cadru metalic de care poti sa iti legi bicicleta similar cu cel din poza, nu linii pe asfalt.

Comments are closed.