Unde mergem în weekend?

E vineri, vine un nou weekend în Oradea.

E vară, e soare (acum, iar pentru următoarele zile ne putem aștepta și la ploi), și ne așteaptă câteva zile de liber la distracție înainte să începem o nouă săptămână de muncă. Ia să vedem ce ne așteaptă în acest weekend de sfârșit de mai.

Moszkva Café ne așteaptă cu o seară de muzică și dans irlandez. Vom avea ocazia să ascultăm muzică irlandeză cântată de Celtics și să vedem dansatori irlandezi – Irish Way și primii dansatori irlandezi din Oradea. Toate astea udate cu niște bere nefiltrată la halbă. Sună bine.

Cei care vor fi vrăjiți de dansul irlandez vor avea ocazia să învețe cum se practică acest lucru la un workshop de dans irlandez organizat de Anne Marie Cunningham Dance Academy. Detalii pe Facebook.

Microbiștii care se pregătesc de meciul Manchester United – FC Barcelona din weekend îl pot vedea la Queen’s Music Pub – încă un eveniment cu bere. Mai mult: organizatorii fac cinste cu o halbă de bere la primul gol!

În TheRight (place to be?) va fi un weekend de dans și promoții la băutură. Fanii tequila și Jägermeister vor fi cei mai bucuroși… (detaliile – foarte puține – le găsiți pe Fb)

Cel mai grandios concert al weekendului va fi cel susținut de Voltaj în parcarea Lotus Mall din Oradea. Invitatul special a serii va fi Deepside Deejays. Cele două formații își așteaptă fanii duminică seara, începând cu ora 19:00. Intrarea va fi liberă.

Cam astea sunt evenimentele de care știu, dar sigur nu sunt toate evenimentele din acest weekend. Dacă mai știți și altele, lăsați vorbă într-un comment sau dați un mail pe [email protected].

Weekend plăcut și distracție plăcută!

/The Fan/

7 thoughts on “Unde mergem în weekend?”

  1. Parcul Muncitorilor (naiba mai știe cum se numește acum) e un loc bun de împins căruciorul.
    BTW, acolo va fi un eveniment pentru copii, duminica. Vom trece p’acolo cu juniorul înainte să-l duc la Voltaj 😀

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading