Ce să faci cu cola dacă nu o bei?

Cel mai popular brand de răcoritoare, aia roşie cu litere caligrafice – nu-i scriu numele, oricum vedeţi peste tot în media – împlineşte 125 de ani. Uraaaaa!

Eu unul am renunţat la consumul de cola de ceva vreme – e prea dulce, prea acidulat, iar dacă vreau cafeină, mai bine bag un espresso cu lapte. Ce să fac deci cu cea mai mediatizată băutură din lume? Iată nişte ponturi.

 • Pentru roţi – cauciucurile maşinilor, a motocicletelor şi a bicicletelor primesc un luciu frumos dacă le speli cu cola. Păcat că şi praful se lipeşte de ele mai bine, dar arată bine pentru un scurt timp după aplicare
 • Pentru geamuri – n-am încercat încă, dar se spune că acest lichid miraculos dizolvă repede insectele lipite de parbriz.
 • Pentru podea – dacă ai o podea foarte alunecoasă, spal-o cu cola şi devine uşor lipicoasă. Foarte bună metodă pentru a pregăti locurile alunecoase pentru diverse evenimente.
 • Pentru şuruburi – toarnă cola pe şurubul înţepenit şi aşteaptă – mai ieftin ca WD-40
 • Pentru picnic – lasă cola într-un recipient la o distanţă considerabilă de locul unde vrei să stai, va atrage viespii şi albinele
 • Pentru toaletă – toarnă cola în toaleta murdară, lasă acolo pentru o vreme – va dizolva depunerile şi va lăsa toaleta curată

Voi pentru ce folosiţi cola?

/The Fan/

11 thoughts on “Ce să faci cu cola dacă nu o bei?”

 1. Cum nu consum cafea, bere (și extrem de rar băuturi alcoolice), Coca Cola a fost tovarășul meu de drum în anii mei de studenție (în cel puțin 4 din cei 9) și apoi de Internet (vreo 9).

  Ieri am băut Coca Cola (obișnuită).

  Dar de multe ori beau Pepsi Light (sau Coca Cola Light).

 2. Rasistul Zoso a dat tonul : ” Fiti anti-cola ” , voi, pionii ascultatori din Blog 2.0 si ceilalti, urmati-l ! Nu va lasati ! Va rog !

 3. Eu sunt anti cola de 3 ani de zile. N-am baut si nici nu voi mai bea vreodata sucuri de genul. Sprite mai beau o data, maxim de doua ori pe luna. Mi-e mult mai bine fara.

  p.s. la cati mai putini ani coca cola:)))

 4. Majoritatea răcoritoarelor sunt chimicale. Nu contează marca. Pe vremea lui Ceașcă beam o limonada și era bine.

 5. Aia cu toaleta nu merge! Daca lasi intr-un pahar cola va prinde culoare si trebuie spalat bine cu detergent sa iasa….la fel cu orice portelan. La motoare si cauciucuri insa, am auzit ca merge de minune.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading