Ce să faci cu cola dacă nu o bei?

Cel mai popular brand de răcoritoare, aia roşie cu litere caligrafice – nu-i scriu numele, oricum vedeţi peste tot în media – împlineşte 125 de ani. Uraaaaa!

Eu unul am renunţat la consumul de cola de ceva vreme – e prea dulce, prea acidulat, iar dacă vreau cafeină, mai bine bag un espresso cu lapte. Ce să fac deci cu cea mai mediatizată băutură din lume? Iată nişte ponturi.

 • Pentru roţi – cauciucurile maşinilor, a motocicletelor şi a bicicletelor primesc un luciu frumos dacă le speli cu cola. Păcat că şi praful se lipeşte de ele mai bine, dar arată bine pentru un scurt timp după aplicare
 • Pentru geamuri – n-am încercat încă, dar se spune că acest lichid miraculos dizolvă repede insectele lipite de parbriz.
 • Pentru podea – dacă ai o podea foarte alunecoasă, spal-o cu cola şi devine uşor lipicoasă. Foarte bună metodă pentru a pregăti locurile alunecoase pentru diverse evenimente.
 • Pentru şuruburi – toarnă cola pe şurubul înţepenit şi aşteaptă – mai ieftin ca WD-40
 • Pentru picnic – lasă cola într-un recipient la o distanţă considerabilă de locul unde vrei să stai, va atrage viespii şi albinele
 • Pentru toaletă – toarnă cola în toaleta murdară, lasă acolo pentru o vreme – va dizolva depunerile şi va lăsa toaleta curată

Voi pentru ce folosiţi cola?

/The Fan/

11 thoughts on “Ce să faci cu cola dacă nu o bei?”

 1. Cum nu consum cafea, bere (și extrem de rar băuturi alcoolice), Coca Cola a fost tovarășul meu de drum în anii mei de studenție (în cel puțin 4 din cei 9) și apoi de Internet (vreo 9).

  Ieri am băut Coca Cola (obișnuită).

  Dar de multe ori beau Pepsi Light (sau Coca Cola Light).

 2. Rasistul Zoso a dat tonul : ” Fiti anti-cola ” , voi, pionii ascultatori din Blog 2.0 si ceilalti, urmati-l ! Nu va lasati ! Va rog !

 3. Eu sunt anti cola de 3 ani de zile. N-am baut si nici nu voi mai bea vreodata sucuri de genul. Sprite mai beau o data, maxim de doua ori pe luna. Mi-e mult mai bine fara.

  p.s. la cati mai putini ani coca cola:)))

 4. Majoritatea răcoritoarelor sunt chimicale. Nu contează marca. Pe vremea lui Ceașcă beam o limonada și era bine.

 5. Aia cu toaleta nu merge! Daca lasi intr-un pahar cola va prinde culoare si trebuie spalat bine cu detergent sa iasa….la fel cu orice portelan. La motoare si cauciucuri insa, am auzit ca merge de minune.

Comments are closed.