Pokerul online lovit de FBI

11 persoane în poziţii executive la PokerStars, Full Tilt Poker, Absolute Poker şi afiliaţii lor au fost arestate de către FBI, cu acuzaţii de fraudă bancară, spălare de bani şi organizare ilegală de jocuri de noroc, doi dintre ei fiind arestaţi deja.

Domeniul fulltiltpoker.com, absolutepoker.com şi pokerstars.com au fost deja confiscate de către Biroul Federal de Investigaţii din SUA, mă gândesc că urmează şi celelalte luate în vizor.

Amatorii de poker primesc acest mesaj
Amatorii de poker primesc acest mesaj

Jocurile de noroc online au fost interzise printr-o lege din 2006, dar administratorii firmelor de mai sus au găsit o portiţă, cu ajutorul căreia au ocolit interdicţia. Acum însă au fost luaţi în vizor, iar jucătorii care şi-au încărcat conturile pot rămâne fără ei.

Afacerea de poker online este una uriaşă, peste 15 milioane de americani joacă poker prin internet, să nu mai zicem de utilizatorii din toată lumea. Această lovitură va fi sigur resimţită de această industrie.

Aici puteţi citi comunicatul de presă remis de procuratura din Manhattan referitor la caz.

Iată şi răspunsul Full Tilt Poker la acţiunile FBI, în care promite să susţină dreptul tuturor jucătorilor de poker de a-şi juca jocul preferat online. Compania a suspendat jocurile pe bani reali în SUA, dar va continua să furnizeze aceste servicii în celelalte regiuni.

/The Fan/

1 thought on “Pokerul online lovit de FBI”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading