Horoscopul zilei: Succesuri nebănuite…

De când a coborât din pom şi s-a ridicat în două picioare, omul a fost curios – a vrut să vadă ce se află după deal, după copac, în peştera întunecată sau la fundul lacului. Ulterior, când a devenit mai inteligent, omul a început să se gândească la taina cea mai taină dintre toate: viitorul. Curiozitatea sa referitoare la timpurile care urmează persistă şi în zilele noastre.

Omul nu e caracterizat doar de curiozitate. Specia din care facem parte mai are o trăsătură caracteristică: foamea nemărginită de bani. Şi cum e vorba de cele două trăsături de bază a caracterului uman, mi se pare normal că au apărut şi cei care au vrut să profite. Aşa s-au născut prevăzătorii.

Sunt nenumărate metode de a “vedea viitorul” – unii prezic din cărţi, alţii din cafea, din zborul păsărilor, din vise, din oase, din fum, din apă sau chiar din intestinele animalelor. Cea mai măreaţă metodă de a prezice viitorul unui om este horoscopul.

Astrologia este o “ştiinţă” străveche care susţine că viitorul fiecărui om de pe planetă este influenţată de planetele sistemului solar şi de Soare. Un astrolog poate prezice soarta omului din poziţia planetelor în momentul naşterii sale – această diagramă a planetelor se numeşte horoscop. Calcularea horoscopului durează, e o muncă serioasă şi trebuie onorată cu o sumă de bani mai mică sau mai mare…

Astrologia este o afacere uriaşă. În anii 1970 existau peste 250.000 de astrologi înregistraţi doar în SUA, profitând de credulitatea celor “neiniţiaţi” care cheltuiau atunci aproape 125 de milioane de dolari anual pe munca astrologilor.

Dar nu numai astrologii trăiesc bine din această ştiinţă prezicătoare a viitorului! Există instituţii de astrologie, reviste legate de ea şi serii de cărţi scrise despre efectele astrelor asupra vieţii noastre de zi cu zi. De asemenea, marea majoritate a revistelor şi a ziarelor – offline sau online – au o secţiune care se ocupă de predicţii pentru ziua de azi.

Ia să vedem ce-mi prezic astrele pentru această zi.

Prima sursă:

Dimineata este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda apropiata si sa va schimbati compet programul zilei.

Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli care va depasesc bugetul. Nu ezitati sa apelati la prieteni!

Dupa-amiaza sunt sanse sa primiti o suma importanta pentru o colaborare mai veche.

A doua sursă:

Apar situatii neprevazute la locul de munca, ce te determina sa lasi balta planurile pe care ti le facusesi; incearca sa nu te simti frustrat si straduieste-te sa-ti mentii gandirea pozitiva. Poti intalni astazi persoane noi, care au toate sansele sa devina prietenii tai pentru o buna perioada de timp. Esti extrem de senzual astazi si ai un chef nebun sa socializezi. Fii precaut, totusi, si evita sa-ti asumi riscuri inutile. Evita frictiunile cu partenerul de viata.

A treia sursă:

Inainte de a te erija in “standardul absolut”, ar trebui sa iti cercetezi cu seriozitate motivatiile, pentru a vedea daca aceasta atitudine se justifica cu adevarat. Daca nu, vei trage ponoasele. La capitolul financiar stai cel mai bine astazi.

Deci trei surse diferite îmi prezic trei lucruri diferite, care au totuşi un lucru în comun: banii, acest lucru care nelinişteşte pe toată lumea nu numai în perioadă de criză financiară. Primul exemplu chiar se contrazice: depăşesc bugetul din cauza unei cheltuieli neaşteptate, dar voi primi şi o sumă de bani importantă dintr-o colaborare mai veche…

Voi credeţi în horoscop?

/The Fan/

2 thoughts on “Horoscopul zilei: Succesuri nebănuite…”

 1. in astea zilnice absolut nu..in harta astrelor atunci cind te-ai nascut..e diferit…vezi ce influente astrale ai ..dar desigur nu sint o regula..cerul propune si omul dispune

 2. What can I say … BULLSHIT.
  Daca totusi vrei sa se implineasca unele dintre ele:

  “Poti intalni astazi persoane noi, care au toate sansele sa devina prietenii tai pentru o buna perioada de timp”

  Putem sa ne intalnim 🙂

  “La capitolul financiar stai cel mai bine astazi”

  Poate it idau si bani 🙂

Comments are closed.