Chestii şi trestii prin Oradea

Miezul săptămânii fiind, hai să aruncăm un ochi peste evenimentele ce vor avea loc prin urbea noastră dragă.

Târgul de Paşte de la Real şi-a deschis porţile ieri 19 aprilie şi îţi aşteaptă vizitatorii până vineri 22 aprilie. Complexul Era nu se lasă mai prejos şi organizează în exact aceeaşi perioadă alt târg de Paşte care va lua sfârşit tot în data de 22 aprilie. Târgul celor de la Era va fi condimentat şi de prezenţa fermecătoare a unor iepuraşi, miei şi ieduţi (vii).

Joi, Keresztes Ildiko si Balogh Joe vor sustine un concert in Queen’s cu începere de la ora 20:00. Preţul unui bilet, pare-se că va fi 20 de lei. Tot joi, Filarmonica de Stat Oradea vă invită la un concert dedicat compozitorului F. Liszt cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 200 de ani. La mulţi ani!

Vineri încep reprezentaţiile circului Safari la Oradea şi ţin până prin 26 aprilie. Pe seară puteţi participa la un miting împotriva eutanasierii câinilor vagabonzi (de data asta autorizat) care va avea loc in Piaţa Unirii lângă statuia lui Mihai Viteazul sau să vă bicicliţi la Critical Mass cu pornire din Parcul Magnoliei (Cinema Patria) pe la orele 17:30. Mai pe seară, Moszkva Cafe vă invită la un concert Les Bastards cu începere de pe la ora 21:00.

Sâmbătă, Abyss Metal Pub vă invită la un concert rock susţinut de trupele DN66 si CU PLUMB, intrarea va fi liberă, berea nefiltrată din belşug.

Duminică, Kiraly L. Norbert va concerta în Queen’s cu începere de la ora 20 00.

 

/ Trotinetus /

2 thoughts on “Chestii şi trestii prin Oradea”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading