Un răspuns la spânzurarea lui Avram Iancu

Cred că mulți dintre voi ați auzit cel puțin despre acțiunile unui tânăr numit Csibi Barna de pe 15 martie 2011. El l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu în ziua în care maghiarii comemorează revoluția din 1848. Acțiunea sa a fost condamnată de vasta majoritate a cetățenilor româniei. În fine.

Răspunsul la această acțiune a venit din partea echipei Romanian National Security, un grup care și-a mai arătat priceperea și în alte cazuri. Ei au spart pagina web a celui mai mare ziar central din Ungaria (Magyar Hirlap) și au lăsat pe prima pagină un mesaj frumos:

/The Fan/

Sorry, am uitat sa public sursa: Index, Subba

8 thoughts on “Un răspuns la spânzurarea lui Avram Iancu”

  1. Mai, daca niste unguri se strangeau in mojlocul Budapestei sa spanzure o papusa, iar ziarul ala ar fi aplaudat gestul, intelegeam. Ceea ce au facut indivizii (nu, hackeri nu-s) din “grupul” ala e jenant, e ca si cum ne-am razbuna pe flamanzi pentru treaba cu “salutul romanesc”….

  2. Necunoasterea istoriei nu te absolva de prostie, unul a incercat prin metode neortodoxe sa arate paginile istoriei , voi ati vazut doar ca janko avram e spanzurat, inainte a enumerat numele femeilor si copiilor macelariti de prefectii lui avram ca :petru dobra;axente sever;prodean simion.
    in 1848 toti luptau impotriva austriecilor, numa’ craisoru’ muntilor si gasca lui (bine ca nu l-a luat fratele balcescu la palme, desi nu cred ca lipsea mult) erau pe invers si tineau cu imperiul, culmea e ca nu s-au ales cu nimic si si craisoru’ a luat-o razna un pic. poate daca juca altfel nu se ajungea mai tirziu la ausgleich si romanii ar fi avut o soarta mai buna

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading