Servicii RDS intermitente

Azi dimineața internetul îmi merge intermitent. Mă gândeam că e de la router, dar nu – problema e la RDS (a confirmat un prieten care stă în zonă). E vorba de Ioșia – zona Emanuel – Real 1.

Mai are și altcineva asemenea probleme în zonă?

/The Fan/

10 thoughts on “Servicii RDS intermitente”

  1. Eh, știu că RDS oferă servicii ‘best effort’ – adică ‘noi încercăm, da nu mere’ dar de data asta e chiar mai nasol ca de obicei…
    Sun la ei, operatorul notează plângerea și cam atât… Eram doar curios dacă e un incident izolat în Ioșia sau e așa în tot orașul?

  2. Pe Sovata merge bine. Sincer eu am avut norocul sa mearga tot timpul bine, fata de ce aud pe la altii. Nu vreau sa-i laud, ca poate o patesc si eu.

  3. Rog echipa oradeanul.com sa nu revina la subiectul RDS. Prea mult timp s-a scris pe aici doar despre RDS. Va rog ! Nu as rezista inca unui tur de forta indreptat impotriva lor.

    PS : Datorita RDS suntem intre primele 10 tari din lume la viteza.

  4. La mine in Iosia/Oradea nu mai merge deloc din 27.04.2011 Am sunat la ei de mai multe ori si m-au dus cu vorba. Pe 05.05 am facut reclamatie scrisa ai am cerut despagubiri.
    Pana azi 07.05 inca nu merge. Cand am facut reclamatia tipa de la ghiseu mi-a spus ca intr-adevar s-a intamplat ceva, nu stie ce, si ca mai sunt foarte multi care s-au plans de acelasi lucru.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading