RIP Dr. ZoZo!

Conform Bihon.ro, Dr. Zozo, tatăl tuningului din Oradea, s-a stins din viaţă.

Din păcate, Bihon nu ştie detalii despre întâmplare.

Dacă cineva are informaţii despre ce s-a întâmplat şi când va fi înmormântarea să lase vorbă într-un comment.

Până atunci: Odihneşte-te în pace, şi sincerele noastre condoleanţe familiei.

/The Fan/

(Sursa foto)

5 thoughts on “RIP Dr. ZoZo!”

 1. Considerat cel mai important promotor al tuningului de maşini în România, orădeanul Zoltan Luncan a murit la începutul săptămânii în Anglia, unde se mutase, după o perioadă în care a avut o firmă de tuning deschisă la Sibiu.

  Condiţiile în care Zoltan, “părintele tuningului” a încetat din viaţă la doar 41 de ani nu sunt clare, însă, se pare că ar fi vorba de un accident de muncă la atelierul de maşini la care lucra. Corpul lui Zoltan va fi înmormântat în Oradea, însă, data şi locul nu se cunosc încă.

  Dr. Zozo, cum îl cunoşteau pasionaţii de maşini, a organizat primul show de tuning din ţară, la Biharia, în urmă cu 11 ani. De asemenea, el a fost unul dintre cei mai căutaţi meseriaşi de maşini din ţară, datorită îmbunătăţirilor originale pe care le făcea. Automobilele cu care acesta se plimba pe străzile oraşului îi impresionau pe fanii tuningurilor.

  Sursa: ebihoreanul.ro

  Pacat …. o legenda a tuningului in Romania ….

 2. Dintr-un forum post pe 4tuning.ro am inteles ca s-a dus din cauza unui accident casnic – incerca sa dea o gaura undeva la inaltime si a cazut.
  Daca stie cineva detalii despre data inmormantarii, rog sa lase un comment.
  Din pacate abia azi am aflat, odata cu presa locala 🙁
  RIP.

 3. Sunt din familie.Intradevar din pacate a cazut de la inaltime.In legatura cu inmormantarea (care va fi la Oradea) o sa va tinem la curent. Nici noi nu stim exact data.

 4. OK multumim.
  Sigur sunt multi in acest oras care l-au cunoscut pe Dr. ZoZo, sau cel putin munca sa si vor dori sa ia un ultim ramas bun de la el.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading