Opinie onestă sau marketing personal?

Mult discutatul politician orădean, Horea Vuşcan  a declarat că nu va mai face afaceri cu Primăria Oradea. El a declarat următoarele:

Eu sunt de părere că firmele oamenilor politici nu ar trebui să deruleze afaceri cu instituțiile statului unde au funcții. Nu mi se pare normal să fii consilier local sau parlamentar și să ai afaceri cu Primăria sau cu direcții de servicii deconcentrate unde ca parlamentar sau ca lider de partid ai participat la numirea unor directori

Această declaraţie este una cu care sunt perfect de acord.

Dar nu pot să nu mă întreb cât de onestă este această declaraţie în ţara în care majoritatea contractelor grase de achiziţie publică sunt atribuite pe bază de interese personale?

/The Fan/

(Via Bihon)

2 thoughts on “Opinie onestă sau marketing personal?”

  1. E vorba de nuanta.
    “firmele oamenilor politici nu ar trebui să deruleze afaceri cu instituțiile statului unde au funcții” – domnul vuscan(daca poate fi numit domn) face o afirmatie corecta pe jumatate. Normal ar fi fost sa spuna “firmele oamenilor politici nu ar trebui să deruleze afaceri cu instituțiile statului(.)”
    Doar ca vuscan, om politic de altfel, nu are nicio functie sau influenta la numirea directorilor la o institutie sau alta, asta chiar daca este lider de partid.
    Cu alte cuvinte, sa se mai gandeasca ceilalti sa-i mai arunce si lui un oscior din friptura banului public sa nu “moare de foame el cu familia lui”.
    Sincer, ma lasa rece :cugetarile”lui vuscan. Ar trebui sa starneasca aceeasi reactie oricui are un gram de intelect. 🙂

Comments are closed.