Cetatea Corvinestilor

O parte din el nu este inca accesibila publicului pentru ca se renoveaza. Tin minte ca eram in clasa a IV-a si am urcat pe scarile in spirala, sentiment pe care am vrut sa-l traiesc si acum dar nu a fost sa fie.

Traiesc senimente contradictorii cand ma plimb prin tara. Multe monumente sunt lasate sa se distruga sau sa fie distruse de oameni dupa care cele mai norocoase vor avea parte de o restaurare costisitoare si de lunga durata, timp in care nu vei putea vizita tot ce au de oferit.

Da! E frumos! Dar nu e tot!

Si pana la urma de ce sa vina turistul strain daca nu poate avea parte de o experienta completa? Doar ca sa-i luam banii?

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

4 Responses to Cetatea Corvinestilor

 1. CristinaTM 11/03/2011 at 11:12 am #

  Dar arata foarte bine! Eu l-am vazut in semi-paragina ultima data. Abia astept sa-l termine de renovat.

 2. karmapolice 11/03/2011 at 6:49 pm #

  sublim..multumim pt poze. chiar nu am vazut-o pina acum

 3. Oradeanul 11/03/2011 at 9:00 pm #

  Am fost prea rau in scurtul articol dar nu am putut incheia cum trebuie. Am fost prea aspru pentru ca probabil aveam ceva mai multe asteptari.

 4. centrale termice 12/03/2011 at 12:10 am #

  super fain la castel, pot spune ca l-am vazut si eu acu ceva vreme, am fost impresionat de oamneii de acolo ce coborau din turn oamanii carora le era frica sa mai coboare treptele :)