Una cu oameni si bere

Cu Arpi am luat prima data legatura anul trecut cand l-am sunat sa comand o lada de bere afumata. I-am spus ca sunt din Oradea si ca vreau bere. Mare mi-a fost surpriza cand m-a intrebat “Sunteti cumva Oradeanul?”.

Berea a venit, ba mai mult, Arpi nici n-a trimis-o ramburs, astfel am ramas perplex in fata curierului cu banii si berea in mana, in timp ce acesta se indeparta si-mi ura pofta buna. Am trimis pana la urma banii prin ING. (Cine-ti da ceva in tara asta inainte sa platesti?)

Azi Arpi a avut drum prin Oradea asa ca mi-a dat un telefon si ne-am cunoscut pentru prima oara personal. Am stat cateva minute si am discutat despre bere si alte cele, mi-a spus ca Mos Craciun exista si mi-a inmanat un 6pack de bere afumata frumos ambalat.

Nu zic de bere, e divina, ar trebui sa i se faca statuie etc. Da` omului cum pot sa-i multumesc? Sa-l invit la o bere?:)

P.S: 2011 m-a prins fara datorii in bani, rate. Cel mai greu de platit datorii raman cele morale!

P.S2: mai multe despre berea afumata gasiti aici. Pretul unei sticle e de ~5.8 lei + TVA.

6 thoughts on “Una cu oameni si bere”

  1. Citez “Cine-ţi dă ceva în ţara asta înainte sa plătesti?” NIMENI.. Dar uite că mai sunt şi excepţii.. 😉 Şi prin faptul că ai plătit-o, dai dovadă de caracter şi bun simţ, 2 dintre cele mai rare calităţi ale românilor.. 🙂

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading