Un cateter pierdut

Sunt multe lucruri care spun totul despre nivelul de civilizaţie dintr-o ţară. Unul dintre acele lucruri este modul în care oamenii scapă de gunoi.

Cred că poza de mai jos spune multe de nivelul civilizaţiei românilor (dacă vrem să generalizăm exagerat) sau al orădenilor (dacă vrem să generalizăm mai puţin), de fapt a nenorocitului iresponsabil care a făcut acest lucru:

Un cateter singuratic, cu tot cu punguţă de colectare a lichidului opac şi galben, se plimba săptămâna trecută pe lângă un coş de gunoi aflat la nici 500 de metri de la o grădiniţă. Ce boală avea cel care l-a folosit (pentru că un om sănătos nu are nevoie de aşa ceva), nu se ştie – poate avea o boală infecţioasă, poate nu.

Dragilor, mai avem ce învăţa despre civilizaţie…

/The Fan/

2 thoughts on “Un cateter pierdut”

  1. Vinerea trecuta, in 21, in centrul orasului, langa chioscul de ziare zacea un caine mort lovit de o masina. Se vedea ca a fost lovit in intersectie si cineva la tras pana acolo …

  2. Întotdeauna m-au îngrozit chestiile astea, ace, perfuzii, chestii deastea, mai ales când sunt folosite şi aruncate pe undeva. Ele nu semnifică decât boală, cum poate cineva să le arunce pe stradă. Asta e întradevăr o dovadă de incultură.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading