Scurte de 27 ianuarie. Pe scurt…

Azi e o zi ca oricare altul. Becul incandescent are 131 de ani – oficial, pt. ca azi s-a acordat brevetul pentru el inventatorului Thomas Edison. Luis de Funés a murit acum 28 de ani, ne va lipsi jandarmul de la Saint Tropéz. În fine, să revenim la zilele noastre.

  • Ascult la Ştiri despre tipul analfabet care a furat 1 milion de EURO (!) de la o pensionară (!!!!!!!) şi nici măcar nu ştia ce a furat. Ei nu, s-o credeţi voi! Chiar crede cineva că există român care să nu recunoască EURO?????
  • Xboxiştii au parte de o promoţie – jocurile 2K şi Rockstar Games sunt la jumate de preţ prin Xbox Live Marketplace. Până prin 31 ianuarie.
  • Deputata Liana Dumitrescu a rămas la un spital românesc, deşi familia a cerut să fie transferată în străinătate. Atâta încredere au în sistemul sanitar românesc? Şi atunci eu cum să am încredere, date fiind resursele mele mult mai reduse?
    UpdateDeputata Liana Dumitrescu a decedat la spital. RIP!
  • Veşti bune pentru fanii Stephen King – The Dark Tower va ecranizat în sfârşit (de Ron Howard şi Universal), probabil cu Christian Bale. Din păcate premiera este fixată pentru 2013, dar măcar vom avea ce să aşteptăm…

Următorul clip e din “La soupe aux choux” în memoria comicului nemuritor cu faţă de cauciuc: