Protestez in semn de protest

M-am uitat si eu la protestul benzinarilor. Imi vine greu sa cred ca natia asta a facut o revolutie.

Nu stiu cum sa categorizez protestul: retardat sau pueril?

1. Ce vina are angajatul care numara maruntis? El e pielea penisului in parohie. Daca nu-i convine unde lucreaza poate doar sa-si dea demisia. Singura lui decizie acolo e daca spala pe jos acum sau peste 5 minute.

2. Vinovatul pentru pret e clar baiatu de la pompa, nu si cei care au pus taxele. Eu zic ca trebuie batut dupa program, doar el pune pretul pe chitanta. Avem dovada! Hai sa ne cacam pe peretii din buda! Sa-i aratam ca suntem uniti!

3. Ce rost are ca nu alimentezi 3 zile daca in acest timp circuli cu masina? Azi vor avea incasari mai mici cu 20% si peste 3 zile crestere 60%. Si tot boul de protestatar va sta la coada. Doar ca va primi mai multa apa in benzina.

Mai mult am protestat eu care am circulat cu bicicleta si tramvaiul. Mai mult a protestat cel care a stat acasa. Mai mult au protestat cei care si-au inceput ziua in birt. Mai mult a protestat bunica-mea care nici nu stia de protest. Calul ei s-a rostogolit in grajd de suparare.

Mult muschi in acest protest, putin creier.

Cand eram eu copil protest insemna blocatul unui drum cu butelii, nu ascultatul de manele in BMW la coada la pompa.

Daca acum 21 de ani protest ar fi insemnat statul la coada la paine si plata ei cu monezi, azi inca am fi cantat 3 culori si in weekendul asta se faceau ca protesteaza doar cei cu numere impare. Si nici n-auzeai de ei la TVR.

Suntem romani si facem protestele cum ne facem si munca: de mantuiala. Nu conteaza cat am produs azi, conteaza ca m-am pontat de intrare si am mers in pauza de cafea.

“Jos Ceausescu” s-a strigat? Urmeaza “Basescu a otravit benzina” si “Petrom-ul e cu noi! Uraaaa”

3 thoughts on “Protestez in semn de protest”

Comments are closed.