Nu-mi place sa intarzii

Si rareori se intampla sa intarzii mai mult de 2-3 minute la o intalnire. Ca scuza am folosit tot timpul “am prins rosu la semafor” sau “n-am putut sa depasesc o baba cu multe plase”.

Dar pentru asta am avut tot timpul un ceas si am stiut sa-mi organizez traseul. Zic “am avut” pentru ca al meu ceas Casio Edifice in varsta de doar cateva luni a ramas mai sifonat decat mine dupa micul accident cu bicicleta. Cum sansele sa-l fac sa fie ca inainte sunt foarte mici, mai bine incerc sa castig un ceas nou.

Ora de Timis pune la bataie un ceas Tissot PR 50 Cronograph pe care-l pot castiga daca strang multe Like pe Facebook la comentariul meu. Si cei care dau Like la pagina lor pot castiga un alt ceas. Detaliile si regulamentul pe OradeTimis.ro.

Ah da! Comentariu meu e aici! Like Like Like! 🙂

E foarte greu fara ceas si chiar “bad for business”. Cum nu aveti Facebook?! Ar fi TIMPUL sa va faceti! 🙂

P.S: ceasul meu interior (puternic zdruncinat) imi spune ca Oradeanul.com implineste curand 5 ani.

12 thoughts on “Nu-mi place sa intarzii”

  1. Ma uitam de curiozitate printre posturile facute de oameni acolo. 4-5-6 Like-uri si deodata mi-a sarit in fata un post care a adunat 166 de Like-uri al unei tipe cu un pantof ca poza de profil. Mnah, poate a promis pantoful drept recompensa.

  2. like like like 😀 Numa’ d-aia ca eu am un Tissot PRS516 Retrograde Chronograph de 2 ani, si sunt super multumit de el :))

Comments are closed.