Weekend încărcat la Oradea

Ce am planificat pentru acest weekend:

 • vineri seara o vizită la Oktoberfest în parcarea Hotelului Ramada – sunt curios de muzica germană, de bretzels şi de berea rece (probabil Holsten nefiltrată) în cortul încălzit, şi dacă au şi blonde care să mă servească cu un metru de bere
 • sâmbătă seara îi voi asculta pe Laurenţiu Duţă şi Horea Brenciu în Centru, savurând un pahar de Ciuc (sper să fie şi nefiltrată, chiar îmi place berea aia :D)
 • duminica somn, poate o doză sănătoasă de Direcţia 5 mai pe seară (înmuiată în bere, bineînţeles)

Voi ce program aveţi pentru weekend?

/TheFan/

6 thoughts on “Weekend încărcat la Oradea”

 1. O sa stau in casa si o sa ma oftic ca nu pot merge la Negreni desi anul trecut am zis ca nu mai calc pe acolo. Tinand cont de ce se intampla in Oradea in acest week-end, adica ce ai descris tu in articol, Targul de la Negreni este o alternativa de 1.000 de ori mai buna!

 2. Nu prea am am program, be serious, hai ca la Hotel Ramanda ma duc si eu dar, la concert, mai bine intr`un baruletz, stai la caldurica seara si sorbesti o bere nefiltrata am trecut de zilele cu concertele.

 3. Azi a fost nebunie in oras (de fapt e nebunie de cand au spart astia centrul civic si strada Iuliu Maniu.
  Dimineata daca ai avut de ajuns din Velenta pana pe Ady Endre de exemplu, ai avut de stat la cozi si de ocolit toata zona centrala fara sa existe macar un indicator care sa te avertizeze, asa ca am ocolit pe la gradina zoo si prin Decebal ca sa ajung la destinatie. Am avut de mers si in Rogerius si bine inteles ca la intoarcere am ajuns la Crisu, de unde am facut vreo jumate de ora pana in centrul civic.
  Nu stiu daca s-a anuntat in presa chestia asta (am fost plecat 2 zile din oras), tot ce stiu e ca am ajuns sa urasc orasul asta si pe cei care-si bat joc de el.
  Ma lipsesc de toamnna oradeana, de spectacole, de bere si de mititei, dar prefer sa am un oras civilzat. Deocamdata Oradea e departe de asa ceva.
  Rusine Bolojan!

 4. @vasi: Ai tot dreptul sa fii suparat din cauza circulatiei proaste, dar lipsa indicatoarelor de avertizare sau a politistilor e de competenta politiei rutiere, nu a primariei.Asa ca, rogu-te, indreapta admonestarile catre seful politiei, eventual Ministerul de Interne..

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading