Se apropie Halloween!

Sunt două sărbători de import din America în fiecare an care servesc ca ocazie de chef pentru publicul chefliu din România: una este Sf. Valentin (Valentine’s Day, parte integrantă din Triunghiul Morţii pentru bărbaţi), iar cealaltă e Halloween, care urmează în doar 20 de zile.

În ultimii ani este la modă să se facă chefuri, party-uri (care înseamnă cam acelaşi lucru, doar că sună mai trendy) şi alte asemenea manifestări cu ocazia sărbătorii cu vampiri, monştri şi alte sperietoare, oferind încă o ocazie să uităm de criză, politicieni şi alte măgării de genul şi să ne simţim bine.

Aş fi curios cine va organiza chefuri de Halloween în Oradea anul acesta? Dacă ştiţi de asemenea pregătiri lăsaţ-ne vorbă într-un comment să avem timp să alegem şi să ne pregătim.

/The Fan/

, , , ,

4 Responses to Se apropie Halloween!

 1. Ioan 11/10/2010 at 2:54 pm #

  totusi parerea mea umila e ca mai este o sarbatoare pe care o parte dintre romani o cinstesc dar in America foarte multi americani – Hanukah din respect si iubire pentru poporul ales, evreu, pentru Israel

 2. littl3l0rd 12/10/2010 at 9:11 am #

  @Ioan este http://dictionary.reference.com/browse/Thanksgiving+Day si este, http://dictionary.reference.com/browse/Hanukka
  eu cred ca este totusi o diferenta. Pt ca Hanukka este Craciunul de la Evrei. Asa cum si crestinii au Craciun. Insa “Ziua Recunostintei” este tipic american.

 3. The Fan 12/10/2010 at 9:43 am #

  Hanukka este “sarbatoarea luminii” la evrei (nu doar la americani), si se sarbatoreste in perioada solstitiului de iarna (21 decembrie).

 4. Dondo 14/10/2010 at 12:52 am #

  Ai de ales intre Jailhouse Caffe si Yellow submarine… eu am ales Yellow :)