Primaria Oradea 2.0

Începând de luni, 4 octombrie, site-ul Primăriei Oradea a căpătat o nouă înfăţişare, mai elegantă şi mai modernă.
Noul design a fost realizat astfel încât funcţia estetică să contribuie la evidenţierea conţinutului. El aduce o mai bună structurare a meniurilor, permiţând utilizatorului să găsească cu mai multă uşurinţă informaţiile căutate.
Ştirile şi comunicatele Primăriei Oradea, una dintre cele mai importante secţiuni ale site-ui, au acum şi un buton pentru postarea lor directă pe reţeaua de socializare Facebook.
Au fost adăugate şi secţiuni noi, cum ar fi cea dedicată serviciilor online ale primăriei, grupate astfel ca ele să poată fi uşor găsite. Utilizatorilor li se oferă posibilitatea să plătească online taxele şi impozitele locale, să verifice stadiul cererilor depuse, să depună online o petiţie sau sesizare, să-şi programeze online căsătoria sau ziua în care doresc să depună actele pentru obţinerea cărţii de identitate.
De asemenea, galeria foto a fost îmbogăţită cu numeroase imagini care prezintă principalele atracţii turistice ale Oradiei.
O noutate foarte utilă a site-ului este posibilitatea abonării la newsletter-ul Primăriei Oradea, cu ajutorul căruia utilizatorii pot primi ştirile de pe site prin intermediul poştei electronice.

Primaria orasului vostru are pagina? Va puteti lauda cu ea?:)

4 thoughts on “Primaria Oradea 2.0”

 1. Intr-adevar arata mai bine, dar harta (banereul) cu strazile din oras ar putea fi scoasa in evidenta deoarece e utila pentru cei care ne vor vizita orasul si nu numai.

 2. Mi-a placut poll-ul de pe site:

  Care este varianta de reabilitare a Pieţei Unirii – Pieţei Ferdinand pe care o preferaţi?
  – varianta 1
  – varianta 2
  – varianta 3

  Eu zic sa mergem pe 3.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading