CEL nu e eMag…

Mai tineti minde cand eMag a avut o eroare si au aparut pe site laptopuri cu preturi ridicole? eMag a onorat atunci comenzile facute la preturi eronate, iar lumea ii considera cel mai corect retailer din Romania.

Aceeasi eroare s-a intamplat si la Cel.ro Au aparut diverse produse la ei pe site, cu preturi de 6 lei, 11 lei etc. Ei bine, Cel nu e eMag, deci n-a onorat comenzile facute la preturi gresite…

/The Fan/

5 thoughts on “CEL nu e eMag…”

  1. Probabil la emag a fost intentionat ‘gresit’ un ‘viral’ reusit. Sunt si cazuri in care nu s-au onorat comenzi facute pentru produse cu pret eronat (din cate am ‘auzit’ eu).

    @offtopic – stie careva cum sunt baietii de la eta ? am de schimbat un hdd in garantie p’acol. 🙂

  2. Din cate am inteles niste hackeri le-au modificat preturile, daca n-a fost o chestie inside ca sa se vorbeasca de ei asa cum facem noi acuma.

    Indiferent de situatie, tie ti se pare normal ca o firma sa dea 100 de laptopuri cu 5 lei bucata doar pt ca pe site au aparut niste preturi eronate? Tu daca ai fi patron la CEL asa ai face?

  3. pai nici emag nu e chiar “emag’ul pe care’l prezinti”. i-am prins de cateva ori cu preturi gresite inainte de viral si nu mi-au onorat nicio comanda. s’au scuzat doar ca e ceva gresala.

    emag sunt ok, dar nu’i ridicati mai sus decat sunt.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading