Prostituată moartă… care nu e nici moartă, nici prostituată!

Cititorii ziarelor şi revistelor din Austria au privit îngroziţi fotografia unei tinere prostituate din Viena, Lucia R,  care a fost ucisă cu bestialitate. Ştirea despre uciderea prostituatei de 22 de ani originară din Slovacia a apărut în mai toate organele de presă. Există doar o singură problemă: Lucia R. din fotografia publicată în presa austriacă nu e a unei prostituate moarte din Slovacia ci a unei fete, tot din Slovacia, care era plecată în vacanţă.

Cum s-a întâmplat? Presarii lu’ peşte din Austria au căutat informaţii online despre victima omorului, şi au dat de o pagină pe Facebook a unei fete de cam aceeaşi vârstă, cu acelaşi nume şi din aceeaşi ţară ca ea. Rapid i-au luat fotografia şi au publicat-o în print. Ştirea a fost ulterior preluată de alte organe de presă.

Fata a fost şocată de vestea morţii ei de care a aflat doar când a revenit acasă din vacanţă. Vă închipuiţi cât de surprinsă a fost când a aflat că a murit…

Lucia R., cea în viaţă, plănuieşte să dea în judecată organele de presă care i-au publicat fotografia, şi are şanse de câştig: organele de presă implicate în scandal vor fi obligaţi să-şi rectifice greşala şi să plătească despăgubiri.

/The Fan/

1 thought on “Prostituată moartă… care nu e nici moartă, nici prostituată!”

  1. Ca in bancul asta:

    -Mai Ioane, io am auzit ca ai castigat saptamana trecuta o masina.
    -Apai mai Gheorghe, nu saptamana trecuta ca anu treut, ca nu o masina, o bicicleta, si nu am castigat ca mi s-o furat.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading