Cum ai vrea sa mearga lucrurile la tine in companie?

Seful meu a trimis tuturor angajatilor un discurs la care sa mediteze dupa care sa vina cu un feedback despre cum ar vrea fiecare sa functioneze lucrurile in companie. Stiu deja ca se vor lua decizii in functie de feedback si acest lucru imi va face munca si mai usoara si mai placuta decat este deja.

Lucrez de acasa sau de oriunde este net, pot sa beau alcool in timpul serviciului, ba chiar sunt incurajat sa lucrez din cafenele si sa beau bere ca sa scap de stres, orele de lucru nu sunt tocmai batute in cuie. Din cand in cand, in timpul orelor platite de munca mai jucam un multiplayer. Tot ce conteaza e sa-mi fac treaba bine.
De cand s-a facut miscarea asta a avut prea putine lucruri sa-mi reproseze, imi respect munca cu sfintenie, am invatat sa-mi fac treaba mai repede si mai bine pentru ca intr-o mare masura lucrez sub termenii si conditiile mele.

Va intreb ce ati schimba in compania in care lucrati si daca sefii vostri ar fi deschisi la asa ceva. Oare cum ar functiona treaba asta la romani?

P.S: are si subtitrare in romana.

3 thoughts on “Cum ai vrea sa mearga lucrurile la tine in companie?”

  1. Am completat si eu un astfel de chestionar la sfarsitul lui 2008 cand incepea criza. Intre timp am aflat si care era scopul (se pregatea o schimbare): firma era scoasa la vanzare sau urma sa intre in insolventa. Pana la mijlocul lui 2009 toti angajatii au fost trimisi in somaj iar firma e in faliment. Nu vreau sa cobesc..

Comments are closed.