Cât valorează viaţa copilului tău?

Aţi auzit probabil cu toţii de tragedia de la o maternitate din Giuleşti, în care şi-au pierdut viaţa patru bebeluşi. Ei bine, Statul s-a arătat milos şi le-a oferit părinţilor copiilor decedaţi un ajutor de câte 5000 de lei (cei cu copiii grav răniţi au primit doar 3000 de lei).

Cum credeţi că se simt părinţii într-un asemenea moment?

Eu unul i-aş băga suma de 5000 de lei în posteriorul ministrului sănătăţii (toată suma în fise de 50 de bani, bineînţeles) şi aş face bucăţi vinovatul cu dinţii…

/TF/

1 thought on “Cât valorează viaţa copilului tău?”

  1. Tragedia a fost mediatizată şi nu s-a putut ascunde sub preş, dar sunt sute de cazuri cu copii morţi în maternitate, inclusiv în Oradea (anul 2002), unde în 3 luni au murit 14 bebeluşi din cauza unei infecţii intraspitaliceşti. Cu toate eforturile părinţilor de a-şi cere dreptatea, cazul a fost închis, medicul şef de secţie a rămas bine-mersi pe post, mamele au dat declaraţii şi-au rămas cu atît. Şi să ne înţelegem, nimeni n-a cerut bani, doar pedepsirea vinovaţilor, ceea ce nu s-a întîmplat nici pînă în ziua de azi. Sper ca de data asta, să fie traşi la răspundere TOŢI vinovaţii, nu doar asistenta.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading