Tehnica, bat-o vina!

O fi promoţie? Sau e doar “a glitch in the Matrix”? Cel mai ieftin laptop de pe eMag.ro:

Cred ca iau două în rate! Mai ales pentru că eMag mă plăteşte să-i cumpăr marfa:

/The Fan/

Update: la două minute după ce am publicat articolul, eMag e down. Cred ca I accidentally eMag…

pentru Starcraft2?

Update II: se pare că mecanismul de update a bazelor de date din spatele magazinului online eMag.ro s-a dat peste cap şi din cauza asta la sute de produse s-au afişat preţuri greşite. Problemele s-au remediat, acum eMag merge ca până acum. Baftă!

9 thoughts on “Tehnica, bat-o vina!”

 1. eh rahat…

  acum toata lumea ii ridica in slavi ca vai ce bravi oameni cum s-au tinut de profesionalism, insa acum vreo luna cand au mai facut ceva gafa de genul intr-un newsletter(au pus un pret gresit, mai mic), mi-au anulat comanda, desi nu era “tzapa” de 30000 de euro, ci de vreo 70 de lei si-au inceput sa se scuze ca vai, ca a fost o gresala, ca nu putem vinde sub pretul achizitiei, ca… bla bla.

  aceasi poveste acum vreo 5 luni, au pus ceva laptop la 500 de lei si am comandat 3 :D. aceasi scuza… nu putem vinde sub pretul achizitiei.

  !le-as accepta scuza aceasta, mai putin acum cand vad ca pozeaza in postura de profesionisti care au “caracter” si’s gata sa’si asume greselile facute. acum cand toti vbesc de ei.

  stii cum e, cand se uita toata lumea la mine ma dau om corect, cand nu e auditoriu, imi “bag picioarele”.

  si inca ceva si mai josnic, le-am zis si pe blog asta, si bineinteles comentariile au fost sterse, moderate, neaprobate, zi’le cum vrei. transparenta, coloana si obiectivism. lasam loc pt toata lumea sa’si dea cu parerea ce sa zic.

  P.S. nu’s hater, sunt client, sa zicem fidel emag, am cumparat de zeci de mil in ultimile luni de la ei, ii si recomand mai departe si tot de la ei o sa cumpar, insa la faza asta cu profesionalismul si-au dat cu firma in cap

 2. Dar macar tu ai comandat acel laptop? Eu cred ca a fost o miscare de marketing bine gandita, au capatat mai multa notorietate decat daca ar fi pornit o campanie online

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading