Serbările Timişoreana ziua 1 – review sau ceva de genul

A venit şi seara zilei de 16 iulie, când Serbările Timişoreana au alintat rockerii şi motocicliştii orădeni cu bere, mici şi Cargo.Seara a început cu căldură. soare (umbra şi răcoarea erau greu de găsit în parcarea din faţa hotelului Vulturul Negru), mult fum de la grătare şi muuuultă bere Timişoreana.

Primii intraţi pe scenă au fost băieţii de la Zero care au cântat foarte bine – muzica lor transmite un mesaj de voie bună. Dar atracţia cea mare a serii a fost formaţia Cargo, care – deşi până la intrarea lor pe scenă aerul s-a răcit un pic – au încins atmosfera.

Tinerii rockeri din Oradea au fost foarte bucuroşi de vizita formaţiei Cargo – cântau cu Adi Igrişan despre ploaia care s-ar opri şi despre faptul că nu mai au ţigări (deşi mulţi fumau prin public :D). Vocea chitărilor i-a determinat pe tinerii rockeri să se angajeze într-un pogo sălbatic în apropierea scenei. Da, creşte noua generaţie de rockeri în România…

Seara rock s-a terminat în jurul orei 23:00. Ne mai vedem cu Cargo pe 15 august când vor cânta în deschiderea concertului Iron Maiden din Cluj Napoca.

Diseară îi vom vedea pe scenă pe cei de la Zob şi formaţia Holograf.

(Poze si articol de TheFan – curand pun galeria de imagini)

1 thought on “Serbările Timişoreana ziua 1 – review sau ceva de genul”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading