Internet gratis in Oradea pe malul Crisului


Cam asa merge de pe o bancuta din Piata Libertatii (de langa The Bridge)

Speedtest pe server in .NL
Primăria Oradea anunţă toţi orădenii care doresc să scrie un email sau să acceseze o pagină de Internet, stând în aer liber, că pot face acest lucru încă de la începutul lunii iulie. Municipalitatea a încheiat cu grupul RDS&RCS o convenţie, în urma căreia au fost instalate puncte de acces la Internet pe malurile Crişului Repede, între Parcul Brătianu şi Podul Densusianu.

Astfel, cei care doresc să stea în aer liber, dar în acelaşi timp să aibă acces la Internet o pot face în Parcul Brătianu, la Nuiele, în Piaţa Ferdinand, în Piaţa Independenţei sau în orice alt loc cuprins între Parcul Brătianu şi Podul Densusianu, cu condiţia să fie în vizibilitate directă cu Crişul Repede.

Later Edit: Dovada.

,

10 Responses to Internet gratis in Oradea pe malul Crisului

 1. STROPINEL 19/07/2010 at 12:51 pm #

  Foarte tare frate …

 2. Alter Ego Blog 20/07/2010 at 11:37 am #

  Viteza de download nu e deloc mica pentru un hot-spot… in Brasov cu Wireless Metropolitan nici macar nu ti se deschide vreo pagina…

 3. radu 20/07/2010 at 4:11 pm #

  plimbarea e plimbare…dupa ce ca stam ore in sir la pc,mai stam in in parc?

 4. The Fan 21/07/2010 at 9:31 am #

  Unii n-au latimea asta de banda prin RDS cablu :) so e o chestie buna!
  Acum sa se mai instaleze niste automate de suc, bere si chestii de rontait pe malul Crisului si vom putea spune ca traim in orasul ideal :D

 5. Sirg 21/07/2010 at 3:42 pm #

  Tu trebuie sa ai un laptop peste tot prin contract sau altfel la ce-ti trebe in parc un laptop?

  Imi amintesc cand era nou Iulius Mall in Timisoara si era wireless gratis acolo, veneau o gramada cu laptopul acolo, nu stiu de ce, cica la un ceai, la o cafea :)

  Eu zic ca asa, cresc sansele boschetarilor de a pune mana pe cate un laptop si de a-si face comunitatea lor pe facebook..

 6. lilisor 23/07/2010 at 11:19 am #

  @Sirg: sau unii au program de lucru flexibil şi nu sunt legaţi de un birou anost. Nu ţi-ar conveni să lucrezi de unde vrei şi când vrei? :)

 7. Sirg 24/07/2010 at 12:46 am #

  Sincer, mie imi place sa incep programul de lucru dimineata si sa il inchei dupamasa. Chestia asta cu lucrez cand vreau si de unde vreau am incercat-o si m-a dus mereu spre lene si delasare. Nu stiu altii cum sunt, dar la mine e greu sa ma apuc si apoi sa ma las de lucru, deci de aia prefer un program fix, sau cel putin fara pauze lungi si dese.

  Un alt motiv e ca dupa ce am terminat cu lucrul pot sa ma relaxez in voie, nu sa stau cu gandul ca poate ma cauta nu stiu ce client si trebuie sa las totul balta. Acuma desigur, depinde de fiecare cum ii place sa lucreze.

 8. Mihai 29/07/2010 at 9:30 am #

  De acord cu Sirg la chestia asta.