26

Acum 26 de ani mama aducea pe lumea asta un plangacios sensibil. Avea planuri mari pentru el la varsta asta: cu facultatea terminata, casatorit la casa lui, cativa copii si probabil un loc de munca la stat. La cat pipi facea in pat sigur il vedea un bun pompier lucrand in schimb de noapte.

N-am realizat nimic din astea. Inca o frec online, necasatorit, stau in chirie, nu mi se aduna ani pe cartea de munca, beau des si nici pompier nu sunt (nu fumez, nu sting nici macar o tigara).

O dezamagire totala pentru unii care si-au facut planuri pentru mine si  totusi am ajuns aproape tot ce mi-am dorit.

Pentru cei care aveti o problema cu asta, va puteti speria copiii cu “uite! o sa ajungi ca ala daca nu te faci ce vreau eu!” si puteti merge inapoi la lustruit pantofi 12 cu 12.

Si un bonus:

Cipri: de ziua ta s-a deschis billa in oradea
Cipri: sa-mi bag plua, asta da cado
Cipri 🙂
Cipri: la multi ani

P.S: Va multumesc!

23 thoughts on “26”

  1. Din RGF ( Refugiat in Fundul Gradini ) pe vreme de canicula, iti urez la multi ani si tot binele din lume si sa ne apuce 100 de ani tot la o bloggareala mica :P, si un butoi cu bere nefiltrata sa curga nonstop la robinet.

  2. azi esti un sirop de( )ment(a) sau de hamei? pofta sa ai la bere si evident pofta la si mai multi multi ani!

  3. No, acuma ca ai mai adaugat un an peste sfertul de veac, sa ne traiesti si sa ne citim cu bine cand oradeanul.com va implini si el varsta asta

Comments are closed.