Vine vacanta mareeee!!!

Mai ţii minte cât de entuziasmat erai în copilărie de fiecare dată când se apropia ziua de 15 iunie? Cât de frumoasă părea să fie viaţa cu cele 3 luni pline de vacanţă care te aşteptau odată ce ieşeai pe poarta şcolii?! Nerăbdarea aşteptării excursiei de sfârşit de an sau agitaţia din ziua plecării în tabăra de vară cu prietenii şi colegii. Of, ce amintiri frumoase!

No, toate amintirile şi emoţiile astea m-au cuprins marţi când am aflat că Nebuloasa, Andreea, Simona, Dan şi Corina îmi vor fi colegi de avion şi autocar în weekendul ăsta. (sper să nu fiu io aia care vomită în autobuz, ca pe vremuri!).

Vineri dimineaţa BlueAir ne ajută să ne luăm zborul din Timişoara, poposim în Bucureşti, ne tragem sufletul la Hotel Stil şi sporovăim cu oameni sper mai guralivi decât mine, iar sâmbără ne urcăm în autocarul oferit de cei de la Paralela 45 pentru un tur al Bucureştiului. Şi poate voi avea ocazia să-i rog frumos (*insert cute smile*) pe cei de la Norc să şteargă poza pe care mi-au făcut-o prin Oradea.

Singurul dezavantaj legat de plecarea mea e faptul că nu voi ajunge duminică la Schimb de Cărţi. Dar sunt sigură că Alina va reuşi să vă ţină companie în aşa fel încât să nu-mi simţiţi lipsa.

Ne citim în curând,

Liliana

3 thoughts on “Vine vacanta mareeee!!!”

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading