Panasonic Viera NeoPDP 3D

M-am apropiat timid de el de cum l-am vazut in stand. Era singurul elefant de 127cm din incapere. Statea cuminte si reda in 2D asteptand ca cineva sa-l traga de… ochelarii 3D.

Nu cred ca m-a placut din prima. M-am trezit “stropit” pe ochelari si din reflex m-am dat un pic in spate spre amuzamentul domnisoarei din magazin.

E Plasma NeoPDP 3D Full HD. N-am vazut inca niciun film intregral pe el dar m-a dus la pescuit si e foarte straniu sa vezi pestisorii din fata ta cum dispar in spatele ramei televizorului.

In Oradea il puteti butona in magazinul Crisul, etajul 4, standul Panasonic.

Mai jos puteti vedea niste poze cu televizorul, afisand 2D si 3D cat si cu mufele laterale.

Cititi recenzia integrala pe site-ul Viera.ro


1 thought on “Panasonic Viera NeoPDP 3D”

  1. Deci e un TV foarte calumea mai ales pentru pasionati de PS3 pentru ca curand PS3 va avea un Update care il va face 3D ready si daca aveti un 3D ready TV veti putea juca jocuri 3D la o calitate imensa … veti putea juca si daca tv`ul nu esate 3D doar ca calitatea nu va fi aceeasi … si la 9000 cat e televizorul acesta plus 2 pereche de ochelari eu zic ca e o afacere buna pentru ca un 3D tv de la Samsung e 4000 euro si nici macar nu vine cu opchelari pentru ca trebuie sa ii cumperi separat si e 150 euro o pereche …

    Deci eu astept cu nerabdare tehnologia 3D …

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading